Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble spune adevărul despre iubitul om de afaceri. „Nu-mi permit să mint că instant îmi crește nasul”

Lidia Buble spune adevărul despre iubitul om de afaceri. „Nu-mi permit să mint că instant îmi crește nasul”
După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a crezut că nu-și va mai găsi norocul. Dar soarele a ieșit pentru artistă atunci când l-a întâlnit pe afaceristul Horațiu Nicolau.

Chiar dacă între Lidia Buble și iubitul său este o diferență mare de vârstă, cântăreața e mai fericită ca niciodată lângă afacerist, iar relația dintre cei doi pare din ce în ce mai închegată.

Lidia Buble și-a găsit bărbatul la care a visat o viață întreagă, dar și acum își ține iubitul cât mai departe de ochii curioșilor. A fost mult prea expusă tuturor atunci când a fost partenera de viață a prezentatorului Răzvan Simion și a decis că tot ce e frumos trebuie trăit în doi. Iar relația dintre artistă și afacerist e tot mai închegată, iar cântăreața speră că de data va fi cu happy end.

„Astea sunt cele trei lucruri la care eu țin foarte mult”

Lidia și Horațiu, la nunta Cătălinei Ponor

Deși susține că nu are planuri de căsătorie cu Horațiu Nicolae, aceasta spune că sunt trei lucruri foarte importante care au reușit să păstreze relația lor atât de frumoasă. „Iubirea necondiționată, respectul, încrederea pe care mi-o oferă. Astea sunt cele trei lucruri la care eu țin foarte mult și cred că fără aceste trei nu prea se poate clădi o relație frumoasă. Așa că eu am fost binecuvântată și le am pe toate”, a declarat Lidia Buble pentru o publicație.

Căsătoria mai are de așteptat

Chiar dacă una dintre cele mai mari dorințe ale Lidiei este să fie cerută în căsătorie și să-și facă familia mult visată, artista mai are puțin de așteptat. „Nu-mi permit să mint că instant îmi crește nasul ăsta și mai mare decât e, deci planuri de căsătorie nu sunt, deocamdată”, a mai spus artista.

Până când inelul de logodnă va fi pe mâna cântăreței, aceasta se ocupă de carieră și anul acesta le va aduce celor care o iubesc un album cu totul și cu totul special. De aceea, artista le-a transmis fanilor să-și deschidă sufletele și să se pregătească pentru ce va urma.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre