Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Fecioru, avertisment pentru femei. „Dacă ar ști ele acest lucru…”

Lidia Fecioru, avertisment pentru femei. „Dacă ar ști ele acest lucru…”
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut și medic legist de meserie, nu a avut o viață ușoară. Dar a rămas o femeie puternică, ale cărei sfaturi sunt adevărate lecții de viață. Ultimele declarații ale sale despre conceperea unui copil le va da femeilor viața peste cap.

Lidia Fecioru le recomandă românilor să nu-și arate niciodată vulnerabilitățile. Iar doamnelor să aibă grijă cu cine umblă, punctând lucruri nespuse de nimeni până acum despre conceperea unui copil.

„De ce preoții și regii se însoară doar cu fete virgine?”

„Copilul femeilor care rămân însărcinate și au avut relații cu mai mulți bărbați poartă gene și de la foștii parteneri. Dacă fetele ar ști lucrurile astea… Întreabă orice genetician. De ce preoții se însoară numai cu fete virgine?

De ce regii se însoară doar cu fete virgine? De aceea, pe vremuri, femeia trebuia să fie virgină. Mi-aș dori ca fetele să știe acest lucru și e alegerea lor să o facă sau să nu o facă. Eu nu judec, spun doar ce e adevărat și ce nu.

Pe vremuri fetele se măritau la 19, 20 de ani, după vârsta acesta erau considerate bătrâne. Făceau copii de tinere, copiii ieșeau frumoși și sănătoși. Acum, copiii se fac la 40 de ani, cu mame stresate, obosite, după muncă. Și vor copii sănătoși? Păi, cum să se întâmple asta?”, a spus Lidia Fecioru invitată în podcastul lui Jorge.

Trebuie să subliniem că știința nu susține și nu are dovezi care să ateste teoria cu „încărcătura genetică de la foștii iubiți”.

„Femeile se bucură de concediu de maternitate datorită lui Lenin”

Lidia Fecioru spune că cine a înșelat nu uită niciodată!

Pe de altă parte, Lidia Fecioru le-a spus femeilor că cel care a dat ordin să fie dat concediul de maternitate a fost Lenin. „Istoria cade greu la stomac, dar trebuie învățată. În Germania, Italia, Franța, femeile stau șase luni cu copiii.

Abia după își duce copilul la grădiniță. Unde e legătura cu mama? Ce generație vrei să iasă? Facem copiii carne de tun, ce facem? Degradarea aceasta a societății e mare”, mai spune specialistul.

„Femeile nu înșeală, ele compară”

Lidia Fecioru a reușit să dea și un răspuns la o veche întrebare: de ce înșeală femeile și bărbații? Din punctul de vedere al specialistului, „femeile nu înșeală, ele compară. Curiozitatea. Și asta i-a mâncat pe toți. Înșelatul e o chestie de alegere. Că o fac din răzbunare, că vreau, că-mi place”, a spus Lidia Fecioru.

Bioenergoterapeutul le-a dat și un sfat românilor, explicându-le că înșelatul nu e iertat de nimeni. „Că o bagă sub preș, că o ascunde, că nu ți-o spune în fiecare zi, e acolo, în subconștient și când ți-e lumea mai dragă, va ieși la suprafață.

Femeile care spun: soțul meu m-a înșelat!, nu l-au prins niciodată. Sunt doar bănuieli, sau le-a spus cineva. Dar toți simțim, și bărbații și femeii, pentru că atunci când înșelăm, venim cu o energie străină între noi. Chiar dacă sunt unii care joacă teatru”, susține Lidia Fecioru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri