Simona Ionescu / Redactor Șef

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru are leacul pentru o afecțiune care îi chinuie pe toți românii

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru are leacul pentru o afecțiune care îi chinuie pe toți românii
Indiferent de anotimp, cu tusea nu e de glumit. În loc să apelați la tot felul de medicamente, există un leac natural 100%, care vă salvează. Cum se prepară, spune Lidia Fecioru.

Tusea puternică poate ascunde alte problemă, iar tusea productivă poate sugera chiar și o infecție respiratorie. Există un leac natural pe care bioenergoterapeutul Lidia Fecioru l-a spus acum și românilor. Iată cât de simplu se prepară.

Leacul Lidiei Fecioru care face minuni în tuse

„Am să dau un leac pentru că am văzut foarte mulți adulți și copii care tușesc într-un hal barbar, mai ales acum, în perioada aceasta, când sunt niște răceli de primăvară. Este o rețetă foarte bună împotriva bronșitei, laringitei sau chiar pentru traheită.

Remediul este foarte bun și pentru copii

Se fierbe un pahar de lapte, se pun o lingură de miere, o lingură de unt topit și un gălbenuș de ou. Lăsăm un pic să se răcească și batem gălbenușul din nou și îl adăugăm acolo. Apoi adăugăm un vârf de linguriță de bicarbonat și bem acest mixt pentru tuse. Este nemaipomenit”, a spus Lidia Fecioru.

De fapt, acestă rețetă o foloseau și străbunicile și bunicile noastre.

Trucuri pentru a ține tusea departe

Cel mai bun leac pentru tuse

Dacă știți că sunteți sensibili și tusea se poate instala, pentru a o ține departe puteți să apelați la câteva trucuri. Specialiștii recomandă să nu vă expuneți la factorii iritanți, precum fumul de țigară, aerul poluat. Respectați măsuri de igienă adecvată, spălați-vă cât mai des pe mâini și pe față și încercați să aveți un stil de viață cât mai sănătos.

De asemenea, renunțați la fumat și utilizați dropsuri cu rol emolient asupra mucoasei. Drumețiile în aer liber sunt foarte bune pentru a oxigena plămânii. Dacă aveți nevoie de picături pentru nas, nu faceți abuz pentru că acestea pot da dependență. Expectorantele și antitusivele nu se vor lua pe o perioadă lungă de timp. Nu se recomandă să folosiți în exces aromoterapia. Întotdeauna înainte de a mere la somn, aerisiți bine camerele. Aveți grijă ca în camera în care dormiți să nu fie ascuns mucegai după dulapuri, colțurile casei, pereții dinspre exterior.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre