Simona Ionescu / Redactor Șef

Leacul minune din bucătărie care stopează căderea părului. Costă doar câțiva lei

Leacul minune din bucătărie care stopează căderea părului. Costă doar câțiva lei
Căderea părului primăvara este, spun specialiștii, un lucru cât se poate de natural. Pentru a preveni și a stopa acest fenomen puteți apela la un leac minune din bucătărie. Lidia Fecioru vă spune tot ce aveți de făcut.

Dacă faceți parte din categoria doamnelor care au încercat tot felul de produse pentru a opri căderea părului, dar nu ați rezolvat nimic, încercați și leacul bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, pe care îl găsiți în bucătărie.

De ce cade părul primăvara

Căderea părului primăvara, spun oamenii de știință, face parte din dezvoltarea foliculilor. Care trec prin trec faze în ciclul de viață: faza de creștere, faza de tranziție și faza de repaus. De aceea, primăvara trebuie să fiți atenți cum stopați acest proces deloc plăcut.

„Acest praf ajută în lupta cu căderea părului, dar și pe cei cu probleme la încheieturi”

Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, un leac care face adevărate minuni este un produs folosit din cele mai vechi timpuri. E vorba de gelatină, care se poate transforma într-o băutură cu adevărat miraculoasă. „Concret, acest praf ajută în lupta cu căderea părului, dar şi pe cei cu probleme la încheieturi sau oase, pentru că gelatina are colagen”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Gelatina stopează căderea părului

Mod de preparare

Modul de preparare al acestei licori magice este foarte simplu. Puneți o linguriță cu praf de gelatină într-un pahar cu apă și amestecați foarte bine până când aceasta se topește, apoi puneți și sucul de lămâie. Potrivit Lidiei Fecioru, această băutură se consumă dimineața pe stomacul gol, cu trei sferturi de oră înainte de masă. Cura se ține o lună, sau se

Cura cu gelatină se face o lună

„Gelatina e foarte bună pentru păr, oase, încheieturi, unghii, pentru cei cărora le cade părul, dar şi pentru piele, deoarece ea conţine colagen. O putem bea o lună de zile sau în cure de câte 10 zile, cu pauze între ele”, recomandă Lidia Fecioru.

Sfaturi pentru regenerarea părului

Dacă vă confruntați cu căderea părului primăvara, evitați coafuri precum cocuri, împletituri sau cozile de cal, pentru că pot dăuna scalpului. De asemenea, evitați să folosiți prea mult uscătoarele de păr dar și placa de păr sau ondulatoarele. Nu apelați la permanent și nu vă decolorați părul. Utilizați perii de păr din fibre naturale și aveți grijă la alimentație. Pentru creșterea părului sunt importante proteinele, fierul, vitaminele A, C și E și biotina.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre