Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Fecioru, despre cea mai mare greșeală care alungă banii. Ce trebuie făcut cu mărunțișul

Lidia Fecioru, despre cea mai mare greșeală care alungă banii. Ce trebuie făcut cu mărunțișul
Sfaturile Lidiei Fecioru au fost întotdeauna extraordinare, de aceea cei care o cunosc o ascultă. Bioenergoterapeutul i-a învățat pe români ce să facă  cu banii mărunți primiți rest la magazin. Dar și care e mare greșeală care vă face să pierdeți bani.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, Lidia Fecioru a vorbit de ce nu trebui să dați niciodată bani mărunți cerșetorilor și care e greșeala pe care o fac multe persoane legată de bani.

Parapsihologul și bioenergoterapeutul, foarte îndrăgit de publicul său, susține că oricine dă bani cerșetorilor va rămâne fără sporul casei, de aceea e bine să aibă mare grijă. „Măruntul de la magazin trebuie luat întotdeauna. Să-l păstrezi într-un bol. Mai bine lasă un leu întreg decât mărunțiș. (…) niciodată din banii de rest să nu dai unui cerșetor, pentru că îți ia sporul”, a spus Lidia Fecioru.

Nu aruncați lucrurile de care nu aveți nevoie, că dăruiți-le celor care nu au

Pe de altă parte, Lidia Fecioru susține că lucrurile de care nu aveți nevoie nu trebuie niciodată să le aruncați, ci să le dăruiți celor care au nevoie de ele. Aruncându-le, vă veți arunca de fapt norocul. „Într-o viață, omul strânge foarte multe lucruri. Deși noi trebuie să învățăm, că acum e modă de cumpărat de la second hand. Dacă vrem să scăpăm de ele, le dăm, pentru că sunt destui care nu le au. Și sunt lucruri bune, folosibile. Eu nu le arunc la gunoi, dar le pun, că știu că le ia femeia de serviciu. Orice, și o canapea, lucrurile astea nu le arunc așa afară.

Lidia Fecioru vă învață cum să atrageți bunăstarea

„Dacă le aruncăm, ne aruncăm norocul”

E foarte important să facem aceste lucruri pentru că ne dăm bogăția din casă, ne dăm informația, ne dăm venitul, ne dăm norocul la bani. Când le aruncăm, ne aruncăm norocul practic. Dacă le dăm cu drag nu e nicio problemă, că ne detașăm de ele. Dacă le aruncăm, ne aruncăm nouă norocul. Noi când suntem prost dispuși facem curățenie.

Cea mai mare greșeală. De multe ori când facem curățenie avem tendința, eh 10 bani, aruncă-i acolo. Niciodată! Un bol, un locșor, unde păstrăm monede, chiar dacă nu e ea galbenă cum am vrea să fie, nu aruncă bănuții, niciodată!”, a mai spus Lidia Fecioru.

Cum să atrageți bunăstarea

Lidia Fecioru spune că a învățat de la o familie de evrei cum să atragi bunăstarea. „De la ei am învățat. Și am sub covor, în sufragerie, am aruncate monede și covorul e deasupra. Pe hol am un preș și las acolo bănuți. Am sub masă în bucătărie, că am masă de sticlă, și sub fața de masă am bancnote băgate. Sunt lucruri care atrag bunăstarea.”, a continuat aceasta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre