Simona Ionescu / Redactor Șef

Lino Golden are gânduri mari cu noua iubită. A făcut și primele declarații

Lino Golden are gânduri mari cu noua iubită. A făcut și primele declarații
Lino Golden e fericit și a spus tuturor cât de bine îi este alături de noua iubită, pe care a scos-o în lume.

După ce s-a despărțit de fosta parteneră de viață, Lino Golden a trecut prin momente grele. Acum, totul a revenit la normal.

Lino Golden are gânduri mari cu noua iubită. A făcut și primele declarații

Cu câteva zile în urmă, Lino Golden a fost văzut alături de noua sa iubită la premiera filmului Elvis. Cei doi păreau extrem de fericiți, iar artistul extrem de mândru că are o asemenea femeie lângă el. Lino a dat și primele declarații despre femeia care i-a furat inima și a mărturisit și care sunt lucrurile ce l-au atras la ea. În final, Lino a punctat că a găsit femeia care are tot ce și-a dorit.

„O iau cu mine, să vadă că oricum sunt un tip de relație! E totul safe cu mine”

„Are tot ce îi trebuie lui Lino Golden, l-a impresionat prin tot ce are de oferit pentru Lino Golden. Oricum, am văzut că viața mea amoroasă e un subiect interesant în tabloid și în chestii de genul. Dar e normal, toată lumea are situații, relații, nu?!  Eu am chestia asta de a oferi încredere, să îi ofer toată încrederea mea și să îi arăt persoanei care e cu mine mediul în care sunt.  O iau cu mine, să vadă că oricum sunt un tip de relație! E totul safe cu mine!”, a declarat artistul pentru Cancan.

De ce s-a despărțit de fosta iubită

O perioadă lungă, Lino Golden s-a iubit cu Andra Ghinea, dar când toată lumea se așteapta ca relația să atingă un alt nivel, cei doi și-a spus adio. Se pare că printre lucrurile care au deranjat-o foarte tare pe fată a fost gelozia cântărețului. ”S-au despărțit din cauza geloziei lui Lino Golden.

Dar nu cred că e ceva definitiv, că s-au mai despărțit de 5-6 ori în ultimii doi ani de relație. El e foarte impulsiv și se enervează din orice. Apoi șterge pozele cu ea și o blochează peste tot. După ce se calmează, tot el o caută pe Andra”, au declarat surse pentru Playtech.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre