Simona Ionescu / Redactor Șef

Lista secretă a locurilor care aduc bani doar dacă le fotografiezi

Lista secretă a locurilor care aduc bani doar dacă le fotografiezi
Instagram a fost printre cele mai utilizate platforme sociale în 2021. Fie că sunteți antreprenor, blogger de călătorie sau pur și simplu împărtășiți experiențe de viață autentice, Instagram e instrumentul de care aveți nevoie. Chiar dacă planurile de călătorie ar putea fi în așteptare acum,  Instagram oferă o inspirație pentru locurile de vizitat după pandemie.

Apetența pentru Instagram merge până acolo  încât utilizatorii își aleg vacanțele în funcție de cât de instagramabil e locul în care vor ajunge. Iar acesta e un nou cuvânt care și-a făcut loc inclusiv în limba română. Sunt cinci țări care conduc detașat în top. Acesta este lista celor mai instagramabile destinatii pe de glob, conform Pursuitits.com.

Dintr-o varietate de destinații strălucitoare și primitoare, ar fi ușor să găsiți o opțiune care rezonează cu preferințele voastre. Cu ajutorul caracteristicilor unice ale Instagram, puteți retușa și edita videoclipuri cu ușurință.

Irlanda

Peisajul verde uimitor al Irlandei este presărat cu peste 30.000 de castele. Deoarece este o țară subestimată de explorat, vă veți distra mai mult descoperind comorile ei ascunse fără haosul turiștilor.

Puteți face câteva fotografii pentru Instagram din unele dintre cele mai frumoase peisaje din țară. Irlanda este, de asemenea, renumită pentru muzica sa celtică și festivalurile irlandeze.

Costa Rica

Fotografiile făcute în Costa Rica vor face feedul tău Instagram mult mai atrăgător, cu o junglă verde încântătoare în fundal.

O baie în cascadă, plimbările cu barca printre crocodili și excursiile în junglă sunt doar câteva dintre ceea ce oferă Costa Rica, ceea ce face ca acest paradis sălbatic să merite călătoria.

Brazilia

Pe lângă faptul că este cunoscută ca avand cea mai extinsă colecție de specii de animale și plante, Brazilia conține peste 60% din pădurea tropicală amazoniană.

Cu statuia impunatoarea a lui Hristos, cascadele luxuriante, păsări exotice precum tucanii, Brazilia poate fi locul unde ați dori să faceți fotografia anului pentru Instagram.

Elveția

Elveția găzduiește lungi trasee de drumeții, sate mici, lanțuri muntoase epice, stațiuni de schi de clasă mondială și lacuri.

Cele mai uimitoare fotografii de pe Instagram se află dincolo de munții săi înzăpeziți, in peisajul de poveste.

Noua Zeelanda

Noua Zeelandă are cele mai incredibile peisaje, cu izvoare fierbinți, ghețari gigantici, plaje aurii si  munți mistici. Peisajul accidentat al Noii Zeelande a fost folosit în filme precum Hobbitul și Stăpânul Inelelor.

Vizitarea acestei tari va permite să faceți cele mai uluitoare fotografii pentru Instagram.

Sursa foto: Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre