Simona Ionescu / Redactor Șef

Livia, fosta lui Bordea, ar putea salva Mogoșoaia. Spike îi spală imaginea cu o campanie civică

Livia, fosta lui Bordea, ar putea salva Mogoșoaia. Spike îi spală imaginea cu o campanie civică
În ultimele zile, povestea dintre Spike și fosta soție a lui Liviu Bordea a fost tranșată și disecată intens, chiar dacă divorțul are deja mai bine de un an vechime. Livia are de îndurat multe vorbe grele spuse în spațiul public.

Detaliile relației dintre Livia și Spike au apărut în altă lumină decât au fost ele prezentate inițial. S-a aflat că relația de amanți fusese de lungă durată, începând cu mult înainte să devină publică. În plus, iubiții își făcuseră și planuri de despărțire de partenerii oficiali.

Livia și Spike și-au asumat relația public, anul trecut în vară (Instagram)

Peste acestea, au ieșit la iveală și informații deloc favorabile Liviei, în legătură cu fostul ei job. Cu imaginea grav șifonată, Livia, fosta soție a lui Liviu Bordea are totuși, șanse, să salveze Mogoșoaia. Iubitul ei, Spike, încearcă să îi spele imaginea cu o campanie civică surprinzătoare.

Spike îi spală imaginea Liviei cu o campanie civică în Mogoșoaia

Vânată de paparazzi, Livia, fosta soție a lui Liviu Bordea, nu are o viață ușoară. Spike însă are idei despre cum să îi ușureze iubitei sale trecerea prin scandal și bârfe. Ba chiar îi spală imaginea cu o campanie civică.

Artistul a distribuit un screen-shot cu un titlu de ziar în care e vorba de Livia, surprinsă de paparazzi, pentru a atrage atenția asupra altui mesaj. Unul de interes civic. El a adăugat, așadar un link activ spre o informare transmisă publicului de Primăria Mogoșoaia.

Spike a lansat o campanie civică în numele iubitei sale, fosta soție a lui Liviu Bordea (Instagram)

„Stimați cetățeni, Vă informez că în perioada 05.08-30.11.2024 vor fi instituite restricții de circulație auto în vederea execuției ”Lucrărilor de Lărgire la 4 benzi DN1A și măsuri de siguranță rutieră pe sectorul cuprins între Centura București cu șoseaua Chitila-Mogoșoaia”. Traficul pe sensul de mers Buftea- București va fi deviat de pe șoseaua București-Târgoviște (DN1A) pe următoarea rută: str. Primăverii – str. Poieni – str. Monumentul Eroilor – cu revenire pe șos. București-Târgoviște (DN1A).

Traficul pe sensul de mers București – Buftea va fi deviat de pe șoseaua București-Târgoviște (DN1A) pe următoarea rută: str. Monumentul Eroilor – str. Poieni – str. Islaz  – cu revenire pe șos. București-Târgoviște (DN1A). Vă asigur că se va depune tot efortul necesar pentru ca graficul de execuție a lucrărilor să fie respectat, iar dumneavoastră să puteți beneficia cât mai curând de avantajele acestui proiect de fluidizare a traficului. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, se arată în mesajul primarului Florin Răducu Covaci redistribuit de Spike.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre