Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu a dat vestea tristă despre nea Mărin. Ce s-a întâmplat cu celebrul dansator

Liviu Vârciu a dat vestea tristă despre nea Mărin. Ce s-a întâmplat cu celebrul dansator
Vestitul dansator Marin Barbu, cunoscut ca și nea Mărin, are probleme mari de sănătate și a ajuns pe mâna medicilor.

Este unul dintre cele mai iubite figuri din România, dar acum trece prin momente grele. Ce s-a întâmplat cu nea Mărin.

Liviu Vârciu a dat vestea tristă despre nea Mărin. Ce s-a întâmplat cu celebrul dansator

E apreciat de publicul din România nu doar pentru talentul cu care a fost înzestrat de Dumnezeu, ci și pentru seriozitatea și transparența de care dă mereu dovadă. De această dată însă, el nu ne mai încântă cu dansurile sale, pentru că a ajuns la spital. Cel care a anunțat a fost chiar băiatul său, Liviu Vârciu care a transmis vestea în stilu-i caracteristic. El a ținut să le spună tuturor că nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani.

„Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el”

Din fericire, Nea Mărin e în afara oricărui pericol și este sub supravegherea medicilor. „Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el.

A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă”, a spus simpaticul prezentator.

„Am avut un băiat, dar a plecat repede. Am crezut că s-a terminat lumea”

Viața dansatorului nu a fost lipsită de probleme, el trecând alături de soție prin cea mai mare tragedie, atunci când și-au pierdut băiatul la puțin timp după ce s-a născut. „Am avut un băiat, dar a plecat repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a spus Marin Barbu la Antena Stars.

Dumnezeu le-a dăruit însă două fiice extraordinare, Dana și Larisa, care i-au făcut și bunici. Nea Mărin și Liviu sunt de nedespărțit, iar Liviu spune că acesta a devenit tatăl său, de când părintele a plecat într-o lume mai bună.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre