Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu a rămas cu un gust amar. N-are încotro și trebuie să fie și cuminte și devreme acasă

Liviu Vârciu a rămas cu un gust amar. N-are încotro și trebuie să fie și cuminte și devreme acasă
Anda Călin și Liviu Vârciu muncesc din greu în ultima perioadă și au un program destul de încărcat. Sunt puși într-o situație fără ieșire.

Liviu Vârciu încearcă să facă tot ce poate pentru a fi alături de familie. Doar că uneori îi este foarte greu să se împartă între carieră și meseria de tată.

Liviu Vârciu a rămas cu un gust amar. N-are încotro și trebuie să fie și cuminte și devreme acasă

Cât timp iubita lui Liviu Vârciu a stat acasă cu copiii, lucrurile au decurs bine. De când și-a făcut salon însă, totul a luat o întorsătură neașteptată. Prezentatorul și partenera sa de viață au tot încercat să găsească o soluție și au căutat o bonă care să aibă grijă așa cum trebuie de cei mici.

Două femei au trecut prin casa lor, însă cei mici nu s-au putut obișnui. O altă bonă, din Republica Moldova e astăzi alături de cei doi și, poate, de data asta, va fi cu noroc. Dar până a fi sigur că aceasta e femeia potrivită, Liviu e cu ochii în patru.

„Liviu a terminat filmările astăzi mai devreme și a fugit acasă”

„Copiii stau acasă cu noi în cea mai mare parte, iar în weekend mai merg la soacra mea. De o săptămână a venit o bonă, însă încă nu s-au adaptat cei mici cu dânsa. Trebuie să stau eu cu ei acum.

 

Liviu a terminat filmările astăzi mai devreme și a fugit acasă. Acum noi avem o bonă din Republica Moldova, am mai avut încă două bone, dar nu au rezistat… ca să zic așa.”, a declarat iubita lui Liviu Vârciu, pentru Click.

Câți bani au cerut bonele

Pe lângă faptul că celor mici nu le-a plăcut de cele două femei, aceștia au cerut și foarte mulți bani, iar sumele i-au deranjat pe Liviu și iubita sa. „Sinceră să fiu, nu este ca și cum ele stau toată ziua cu un copil, fata (n.r – Anastasia) este la școală, băiatul (n.r – Liviu Matei) este la grădiniță. Ei ajung acasă la șase, au timp liber destul de mult, dar pretențiile lor sunt prea mari pentru ceea ce pot ele să ofere.

Vor bani mulți și se implică foarte puțin. Un exemplu concret să îți zic… Eu mi-am luat o bonă să mă ajute, nu să stea cu mine, să mai vorbesc cu cineva prin casă. În total, cu carte de muncă și salariu, depășim suma 1.000 de euro pe lună.”, a mai spus Anda Călin.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre