Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu cum nu l-ați văzut niciodată. Și el s-a amuzat

Liviu Vârciu cum nu l-ați văzut niciodată. Și el s-a amuzat
Este arătos, simpatic și talentat. Avea 21 de ani când a devenit tătic, cânta manele, iar acum a găsit o poză nostimă din tinerețe. Liviu Vârciu cum nu l-ați văzut niciodată. Și el s-a amuzat.

Liviu Vârciu este considerat unul dintre cei mai doriți bărbați din România, dar el a devenit un bărbat de casă, cum se spune, după ce a devenit din nou tată.

Liviu Vârciu cum nu l-ați văzut niciodată. Și el s-a amuzat

Liviu Vârciu avea 21 de ani când a devenit tătic, cânta manele „Eu am crezut”, „Eu îmi distrez nopțile”, „Dragoste inima mea” și „Tu ești jumătatea mea”. Acum, a devenit foarte popular după ce a apărut în mai multe emisiuni.

Cântărețul are acum 39 de ani și se preocupă în continuare de modul cum arată. El a găsit o fotografie din tinerețe și s-a amuzat teribil.

Artistul a scos din cutiuța de amintiri o fotografie de pe vremea în care se afla la începuturile carierei. Tânărul Vârciu purta o cămașă cu mânecă scurtă, pantaloni negri și sandale.

Ce spun internauții despre papucii lui Liviu Vârciu

„Nu cred ca am cântat în papuci”, s-a amuzat Liviu Vârciu, iar reacțiile urmăritorilor săi nu au întârziat să apară.

  • Urmăritorii s-au distrat teribil de autoironia lui Vârciu: „Bine că nu ai avut șosetele alea albe, bune”, i-a scris luptătorul de MMA Cristian Mitrea.
  • „Erau sandale pe căldurile alea era normal. Dacă vrei poți să ti le faci pe comandă, ai poza du-te la cizmar”.
  • „Deci inspirație ai fost tu pentru melodia „Te cunosc după sandale”.
  • „Nu mai sunt în comerț, ultimii au fost ai tăi”, i-au scris alți urmăritori lui Liviu Vârciu.

Raed Arafat e cu ochii pe mall-uri. Deja a vorbit cu prefectul Capitalei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre