Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu își prezintă rețetele culinare. Şi sunt bestiale! Video Exclusiv

Liviu Vârciu își prezintă rețetele culinare. Şi sunt bestiale! Video Exclusiv
Sunt rare momentele în care Liviu Vârciu intră în bucătărie, dar când o face, trebuie să știe toată lumea.

Liviu Vârciu e pus pe fapte mari și le-a arătat tuturor de ce e în stare atunci când vrea. Iată ce a ieșit.

Liviu Vârciu își prezintă rețetele culinare pe contul de socializare. Reacțiile fanilor sunt bestiale. Video. Exclusiv

Recent, simpaticul Liviu Vârciu a postat pe rețelele de socializare o rețetă de omletă a la Vârciu. Prezentatorul le-a explicat pe îndelete prietenilor din online cum se prepară o asemenea bunătate, iar fanii au început imediat cu tot felul de comentarii.

„Nici la câinii mei nu le dau așa ceva…”

Dacă unii l-au felicitat, au existat și cârcotași care i-au dat cu tifla în nas: „Nici la câinii mei nu le dau așa ceva … pe bune vb!!!”. Au fost și internauți care l-au întrebat de ce mănâncă omleta singur și nu alături de prietenul Andrei Ștefănescu: „lipsește Andrei, ingredientele lui Dumitrescu, părerea lui Scărlătescu și cuțitul lui Bontea❣️😂😂😂😂😂 cât despre Michael Jackson, rămâne legendă până și într-o bucătărie ❣️👍”.

A scăpat de credite și i-a luat casă fiicei din prima relație

După o perioadă nu prea plăcută din punct de vedere financiar, Liviu Vârciu a răsuflat ușurat și a făcut o investiție serioasă. I-a cumpărat fiicei cele mari, Carmina, un apartament în care aceasta s-a mutat. „I-am luat casă Carminei într-un complex, aproape de facultate, dar cam departe de mine.

Se înțelege foarte bine cu frații ei (n.r. Anastasia și Liviu Matei). Are prieten de mult timp, îmi place. Sunt împreună de când erau copii și-l cunosc foarte bine. M-am obișnuit cu ideea că are iubit, ușor, ușor”, a mai spus Liviu Vârciu.

Vârciu vrea și mașină

Pasionat de mașini, Liviu e în căutare de un automobil care să-i fie pe plac, dar deocamdată nu s-a hotărât. El are o adevărată colecție de mașini, printre care și cea în care a filmat celebra piesă Ochii tăi. in colecția artistului mai fac parte și alte superbe exemplare dar, a spus prezentatorul cu ceva timp în urmă, suma acestora se ridică la peste 20.000 de euro.

„Toate maşinile mele, dacă eu le-aș vinde în momentul ăsta (…) sunt 20 și un pic de mii de euro. Cea mai scumpă mașină e asta cu care merg eu, SUV-ul ăsta. Pe cea de epocă am dat 3.500…” Mașina și femeia nu se dau”, s-a destăinuit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre