Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu și Anda Călin, primele imagini de la cununia religioasă. Ce rochie de mireasă a ales bruneta. Foto

Liviu Vârciu și Anda Călin, primele imagini de la cununia religioasă. Ce rochie de mireasă a ales bruneta. Foto
După opt ani de relație și o iubire fierbinte, Liviu Vârciu și-a dus iubita în fața altarului. Anda Călin a strălucit în rochia de mireasă, spre bucuria lui Liviu care o sorbea din priviri.

Anda Călin și Liviu Vârciu și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu și și-au promis că vor fi alături pentru tot restul vieții. Emoțiile au fost puternice, iar Liviu nu și-a putut lua ochii de la mireasa lui.

„Am prins bine rău de tot, ia uite ce am prins, mamă, mamă, ce mireasă! Hai să fim sănătoși, să ne iubim mult, că e gratis. Dă să pup”, a fost mesajul lui Liviu Vârciu pentru fanii săi. Dacă Liviu a fost zgârcit cu fotografiile, Anda însă n-a putut să reziste și a postat câteva de la cununia religioasă.

Anda Călin le-a luat ochii invitaților cu superba rochie de mireasă

Liviu și-a sărutat mireasa înainte de a intra în biserică

Liviu și-a așteptat soția în curtea bisericii și i-a dăruit buchetul din superbi trandafiri albi, dar și o sărutare. De mână cu mireasa a fost băiețelul celor doi, îmbrăcat la patru ace, dar și fetița, care a arătat minunat într-o rochiță roz.

Mireasa a purtat o rochie superbă, cu bretele, trenă și un decolteu generos, dar și un voal spectaculos. A accesorizat totul cu o pereche de cercei lungi, care i-au scos în evidență trăsăturile. La fel de elegant a fost și prezentatorul, care a optat pentru un costum albastru și cămașă albă, iar la butonieră Liviu a avut un trandafir alb.

Liviu și Anda au fost foarte emoționați în biserică

Cei doi au fost extrem de emoționați, dar în același foarte atenți la cuvintele preoților care i-au binecuvântat. Într-un scurt video pe rețeaua de socializare, Anda le-a mulțumit tuturor pentru ajutor și le-a arătat cine a prins buchetul de mireasă.

Liviu și Anda s-au cunoscut într-un restaurant

Liviu și Anda și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu

Vedeta de la Antena 1 și Anda Călin trăiesc o poveste de iubire ca în filme, dar relația lor a fost marcată de suișuri și coborâșuri. Au știut însă să treacă peste tot ce a fost greu.

Cu ceva timp în urmă, Anda povestea că ei s-au cunoscut într-un restaurant, iar primul pas l-a făcut Liviu. „Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea”, a povestit soția lui Vârciu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre