Simona Ionescu / Redactor Șef

Locuitorii din Chitila sunt șocați. Un avion s-a prăbușit. Două persoane sunt rănite

Locuitorii din Chitila sunt șocați. Un avion s-a prăbușit. Două persoane sunt rănite
La puțin scurt de la prăbușirea elicopterului din București, pilotul unui avion nu a putut să mai țină controlul aparatului și s-a prăbușit la Chitila.

Chitila este acum speriată. În urmă cu puțin timp un avion s-a prăbușit în această localitate. Ce s-a întâmplat.

Locuitorii din Chitila sunt șocați. Un avion s-a prăbușit. Două persoane sunt rănite

Din motive deocamdată necunoscute, un pilot al unui avion privat nu l-a mai putut ține în frâu și s-a prăbușit. În urma contactului, două persoane au fost rănite. Din ce se știe până în acest moment, e vorba chiar de pilotul avionului și o altă persoană. Victimele au 38 de ani, respectiv 72 de ani și au fost găsiți conștienți. Cei doi au fost duși de urgență la spital, la Floresca, de un elicopter SMURD.

Oamenii legii au închis zona

În cel mai scurt timp la fața locului au venit și criminaliștii, iar zona a fost închisă. Oamenii legii caută acum orice lucru care ar putea fi considerat probă în toată această poveste. Norocul a fost că zona în care s-a produs accidentul este una nepopulată, avionul căzând pe un teren extravilan.

Un elicopter militar american a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle din București

Cu aproape trei săptămâni în urmă, în Piața Charles de Gaulle a aterizat forțat un elicopter american. Aparatul aparține Forțelor armate ale SUA și a dărâmat doi stâlpi de iluminat public. Ca urmare, au fost avariate două autoturisme. Echipajul a reușit să anunțe că ar probleme, iar polițiștii au fost pe fază și au oprit traficul. Astfel, elicopterul a putut să aterizeze pe șosea, fără ca cineva să fie rănit.

A zburat la înălțime mică printre clădiri

Până atunci însă, acesta a zburat la înălțime foarte mică, printre clădirile din zona Bulevardului Aviatorilor. Aparatul participa la evenimentul pentru ziua Aviației române. „Ambasada SUA a luat cunoștință de incident și urmărește îndeaproape evoluțiile. Înțelegem că nu au existat răniți. Lucrăm alături de partenerii noștri români pentru rezolvarea situației și vom furniza informații actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile”, a transmis Ambasada SUA.

Sursă foto: protv, libertatea

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre