Simona Ionescu / Redactor Șef

Lora, a dat de pământ cu un antrenor de fotbal care a jignit-o pe net. Cântăreața i-a făcut public și numele

Lora, a dat de pământ cu un antrenor de fotbal care a jignit-o pe net. Cântăreața i-a făcut public și numele
Un comentariu al unui antrenor de fotbal din mediul online, i-a amintit Lorei de un episod care a mâhnit-o. Cântăreața nu a scăpat nici acum de anumite traume.

Nu e pentru prima dată când Lora primește cuvinte urâte în mediul online. Dar ce s-a întâmplat recent, a făcut-o pe artistă să retrăiască o traumă, peste care a crezut că a trecut.

Totul a pornit după ce un antrenor de fotbal i-a dat cântăreței un mesaj pe contul de socializare care nu i-a făcut deloc cinste bărbatului. „Urâțică mai ești…”, a spus acesta. Vedeta a luat foc, pentru că și-a amintit de un moment neplăcut, care i-a creat o traumă, când a fost lovită cu bețe peste picioare pe stradă și hărțuită sexual de un grup de adolescenți.

„Cu ce vă deranjează dacă o femeie este frumoasă sau urâtă? De ce să fiți în acel domeniu, responsabil cu educarea băieților?”

„Am să vă fac faimos” „Dumneavoastră care lucrați cu copiii… de unde aveți acest gol în educație să intrați pe pagina unei femei și să scrieți așa ceva? Cu ce vă deranjează dacă o femeie este frumoasă sau urâtă? De ce să fiți în acel domeniu, responsabil cu educarea băieților? Am să vă fac faimos, domnule. Voi avea grijă să vă dau exemplu, pentru că, mă gândesc… asta ați vrut când ați lăsat acest mesaj pe o pagină cu peste 2 milioane de urmăritori. (…)

„E ușor să nu faci niciun efort să înțelegi dacă ție nu ți s-a întâmplat niciodată ceva asemănător cu un astfel de abuz”

«Trigger-ul» meu…că văd destui care spun că ceva s-a declanșat în mine în urma acestui comentariu…este că am fost, pe stradă, hărțuită sexual cu injurii și gesturi de niște băieței care erau după antrenamentele de fotbal. Aveau maxim 10-12 ani. Am fost lovită cu bețe de un alt grup de băieței peste picioare când mergeam pe trotuar în fustă.

Un antrenor de fotbal i-a reactiva Lorei traume mai vechi… Sursă foto: instagram

Aș vrea să înțelegeți că nu este despre mine și atât. E ușor să nu faci niciun efort să înțelegi dacă ție nu ți s-a întâmplat niciodată ceva asemănător cu un astfel de abuz. Nicio femeie nu merită să îi fie frică într-o societate evoluată în care eu chiar cred că trăim”, a fost mesajul Lorei.

 Antrenorul a bătut în retragere

Imediat antrenorul Cătălin Teodor a bătut în retragere și a transmis un nou mesaj în care și-a cerut scuze, explicând că nu  a fost decât o… glumă.

„Din comentariile ei am văzut că a avut ceva probleme în trecut cu anumiți copii de la fotbal, însă nu sunt eu de vină. Pentru mine subiectul este închis. Mă consider un om serios și un antrenor pasionat de meserie. Îmi place foarte mult să antrenez copiii la fotbal și mă simt foarte bine în mijlocul lor”, a declarat Cătălin Teodor la „Star Matinal”.

Lora nu se lasă: „Nu am nevoie de scuze”

Cântăreața nu a vrut să audă de scuzele antrenorului și i-a dat imediat o replică dură.

„Nici scuze nu știi să-ți ceri, domnule. Spui că eu sunt exagerată și deplasată după ce îți ceri scuze? Mai bine nu mai spune nimic. Am văzut ce au scris și foștii dumitale elevi. Exact aceeași mentalitate le-ai insuflat-o. Nu am nevoie de scuze. Nu este despre mine, este despre dumneata, comportamentul, mentalitatea. Din care dai mai departe elevilor”, a spus, supărată, artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre