Simona Ionescu / Redactor Șef

Lora a picat ca o muscă după rapelul la vaccin. Povestește prin ce a trecut

Lora a picat ca o muscă după rapelul la vaccin. Povestește prin ce a trecut
Lora a lipsit, joi, din platoul emisiunii „Vorbeşte Lumea”. Ea a dezvăluit, azi, motivul care a ținut-o departe de telespectatori.

Cântăreaţa a făcut, marţi, a doua doză a vaccinului împotriva Covid-19, iar acum Lora a picat ca o muscă după rapelul la vaccin. Vedeta spune că a avut reacţii secundare puternice. Pur și simplu nu s-a putut ţine pe picioare.

Lora e una din vedetele care a ales să se vaccineze împotriva Covid-19. Dacă după prima doză a vaccinului nu a simţit niciun efect advers, la rapel situaţia s-a schimbat. Artista a mărturisit totul. Ea a spus că a simţit o oboseală extrem de puternică, a amețit şi a făcut febră uşoară.

Lora a picat ca o muscă după rapelul la vaccin

„Marţi am avut rapelul, am venit ca o floricică la emisiune, când a început să se învârtă platoul. Cove a trebui să termine emisiunea singurel. Eu am adormit în drum spre casă, am ajuns acasă, am dormit pe canapea până la 10 seara. Pur şi simplu, nu mă puteam ridica. Am simţit migrene, usturime a pielii, am făcut febră şi m-am văitat ca o… .

Lora a picat ca o muscă după rapelul la vaccin

La prima doză nu am avut nimic. Sunt foarte bine, a durat mai puţin de 24 de ore nebunia, dar mi s-a recomandat să stau acasă”, a dezvăluit Lora, vineri, la Vorbeşte Lumea. Lora s-a alăturat astfel vedetelor care s-au vaccinat. Andreea Marin, Simona Gherghe, Mihai Budeanu sunt doar câteva dintre ele. Persoanele publice au ales să se vaccineze împotriva Covid-19, cu speranţa că, astfel, pandemia va fi stopată mai repede.

Surpriză pentru telespectatorii Pro TV

După ce, joi, telespectatorii au avut surpriza de a constata lipsa Lorei din platoul emisiunii „Vorbește lumea”, vineri a urmat a doua surpriză. Cătălin Măruţă i-a luat locul lui Cove.

„Nu aveţi nicio iluzie, suntem noi aici. Ideea este în felul următor, suntem la Vorbeşte Lumea, aveam cheile de la colegii noștri, tocmai de aceea suntem aici. Noi, practic, nu facem altceva decât să umblăm în bucătăria oamenilor. Dacă tot am luat puterea, o să facem în felul următor: îi rugăm pe telespectatori să ne trimită mesaje pe Instagram”, a spus Cătălin Măruţă, la începutul ediţiei de vineri. El a apărut alături de Ciucă, unul dintre colegii săi de la emisiunea care îi poartă numele.

Sursa foto: Instagram

Cât de ocupată e Gina Pistol în postura de mamă. Primele declarații după ce a născut

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre