Simona Ionescu / Redactor Șef

Lora, consolată de Cătălin Măruță. Ce a pățit cântăreața

Lora, consolată de Cătălin Măruță. Ce a pățit cântăreața
A ajuns la spital pentru că avea niște dureri cumplite, dar Cătălin Măruță a consulat-o. Ce i s-a întâmplat frumoasei cântărețe Lora.

Îndrăgită artistă Lora trece prin momente grele, însă Cătălin Măruță, care a consolat-o, i-a adus zâmbetul pe buze. Ce i s-a întâmplat blondei.

Lora, consolată de Cătălin Măruță. Ce a pățit cântăreața

Recent, Lora a ajuns la spital din cauza unor dureri foarte puternice de picior. Din păcate, nu e vorba de o problemă minoră, pentru că vedeta s-a ales cu o fisură a unui os de la picior. În aceste condiții, medicii i-au pus imediat piciorul într-o orteză.

Evenimentul neplăcut s-a petrecut la un antrenament de MMA

Având de filmat un antrenament MMA, Lora s-a entuziasmat peste măsură și a început să se creadă luptător. Cântăreața a lovit cu piciorul sacii și pernele din sală, dar a făcut o greșeală care acum o costă. În încercarea de a-și apăra tibia și peroneul de la piciorul stâng, pe care le-a avut în trecut rupte, a lovit cu laba piciorului. Din nefericire, a nimerit o margine extrem de dură și osul i s-a fisurat pe loc.

„Am zis „au”, dar nu m-am oprit”

Plină de adrenalină, chiar dacă a simțit că ceva nu e în regulă, Lora a continuat să lovească și nenorocirea s-a produs. „Avem o orteză. E ca un ghips. Am venit cu marker și pentru autograf. Ieri am fost foarte agitată. După emisiune, am avut de filmat ceva drăguț: un antrenament MMA. Cum eram așa tensionată, am zis: „măi, ce idee bună, de când n-am mai dat un pumn sănătos”.

La antrenamente, exact la încălzire… N-am dat în om, am dat în saci, în perne. Cu dreptul perfect dau, pentru că la stângul am avut și tibia și peroneul rupte, cumva instinctul corpului meu a fost să-și apere tibia și am dat cu laba piciorului și am nimerit într-o margine și s-a fisurat osul ăsta.

Am dat în perna aia, dar am dat în margine, foarte tare. (…) După ce s-a terminat antremantul și am pășit din sală și s-a dus adrenalina… „Au”, du-te la spital, fă radiografia. Am fisură și să sperăm că dacă sunt cuminte n-o să fie nevoie de operație. Trebuie sa tin orteza trei săptămâni. (…) Mă doare”, a declarat vedeta.

Prietenul la nevoie se cunoaște

Când prietenul Cătălin Măruță a văzut-o, i-a desenat inimioare pe orteză, înveselind-o. Și pentru ca Ionuț Ghenu să interpreteze greșit gestul său, soțul Andrei a făcut și un comentariu pe măsură. „Ghenu să știi că această inimioară este doar pentru Instagram. Să nu ștergi inimioara de aici”, a zis Măruță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre