Simona Ionescu / Redactor Șef

Lora și iubitul său, Ghenu, nu se mai căsătoresc. E a doua oară când anulează nunta

Lora și iubitul său, Ghenu, nu se mai căsătoresc. E a doua oară când anulează nunta
Susțin că sunt la fel de îndrăgostiți, însă nu mai vor să facă pasul cel mare. Oare ce se întâmplă între Lora și iubitul său, Ghenu?

Lora și iubitul ei nu vor să se căsătorească prea curând. Motivul l-a dezvăluit chiar celebra cântăreață.

Lora și iubitul său, Ghenu, nu se mai căsătoresc. E a doua oară când anulează nunta

Planurile cântăreței Lora au fost date din nou peste cap. E pentru a doua oară când artista nu-și unește destinul cu cel al bărbatului pe care-l iubește de câțiva ani și care îi este și manager. Prima dată celebrul cuplu a dorit să meargă în fața altarului în 2019. Au vrut un eveniment restrâns, cu cei mai buni prieteni și nași care să le fie alături, însă totul s-a năruit din cauza pandemiei. Acum, Lora a anunțat că a amânat nunta din cauza războiului din Ucraina.

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vreau să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a declarat Lora pentru Click.

Ghenu a fost iubitul actriței Doinița Oancea

Lora a mai trecut printr-o căsătorie cu ceva timp în urmă. Ea a fost soția îndrăgitului comediant Dan Badea, dar cei doi și-au spus adio după doar doi ani de mariaj și au ales să meargă pe drumuri diferite. Dan și-a refăcut viața alături de Mădălina și este fericitul tătic al unui băiat de trei ani, iar Lora s-a îndrăgostit de Ghenu, care este fostul iubit al simpaticei actrițe Doinița Oancea, cu care era bună prietenă în acel moment.

De altfel, cântăreața a fost acuzată ca fiind motivul divorțului dintre Ghenu și Doinița. „Eu nu aveam cum să mă apăr. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem.

E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva”, a declarat Lora în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre