Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana Groza e pe cai mari și le pregătește fanilor o surpriză inedită. „Sunt în discuții… „

Loredana Groza e pe cai mari și le pregătește fanilor o surpriză inedită. „Sunt în discuții… „
Când vine vorba de lucruri noi, Loredana Groza nu se dă niciodată în lături și e convinsă că poate face față oricărei situații.

Loredana Groza are o mare dorință și e la un pas să și-o îndeplinească. Iată despre ce este vorba.

Loredana Groza e pe cai mari și le pregătește fanilor o surpriză inedită. „Sunt în discuții… „

Loredanei Groza îi e dor să joace într-un alt film și se pare că acest lucru se va realiza în curând. Ea își dorește să întruchipeze o femeie fatală, care să inspire femeile, fiind un exemplu pentru sexul frumos.

„Trebuia să joc în filmul lui Sergiu Nicolaescu. Chiar înainte să plece dintre noi, eram pe ultima sută de metri pentru un lungmetraj”

„Aș vrea să joc un rol contre-emploi, un rol opus felului meu. Se spune că personajele negative sunt cele mai greu de jucat și cele mai provocatoare. Sunt în discuții. Trebuia să joc în filmul lui Sergiu Nicolaescu. Chiar înainte să plece dintre noi, eram pe ultima sută de metri pentru un lungmetraj despre Maria Tănase.

Din păcate, nu a fost să fie, dar mi-ar plăcea să interpretez o femeie puternică, o femeie care să inspire alte femei. Femeile au nevoie de asta ca de aer, mai ales în ziua de azi, în care suntem provocați de perfecțiune, de aceste false frumuseți pe care ni le vinde media.

Important este să ne păstrăm frumusețea interioară și să rămânem cât mai nealterate pentru că sunt atâtea modalități pe lumea aceasta fără să faci chestii extreme. Asta vreau să spun, acesta este mesajul meu”, a declarat Loredana Groza, potrivit Ego.

Va intra în pielea Donnei Sheridan

Până când visul său va deveni realitate, Lori va cânta din nou în senzaționalul musical „Mamma Mia!“, care revine pe scena Sălii Palatului.

„Mamma Mia!“ este musicalul care bucură întreaga familie, e o poveste minunată de dragoste în care se regăsesc și mamele, și fiicele. Nu sunt doar amintirile și emoțiile mele în show, ci ale câtorva generații. E o provocare acest rol minunat și complex, dar asta îmi place foarte mult, sunt trei ore intense de cântat, dansat și actorie.

Iar dincolo de ochii spectatorilor e o pregătire ca pentru un campion. În plus, sunt extrem de puține ocaziile în care ne adunăm atât de mulți artiști, din generații diferite, pe aceeași scenă, cu un scop unic: să bucurăm împreună spectatorii!”, a declarat Loredana Groza.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre