Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana Groza își șochează fanii din nou. Ce vrea să facă cu ținutele spectaculoase pe care le-a purtat pe scenă

Loredana Groza își șochează fanii din nou. Ce vrea să facă cu ținutele spectaculoase pe care le-a purtat pe scenă
Probabil nu există femeie care să nu fi oftat măcar odată atunci când a privit ținutele Loredanei Groza. Iată ce nu ați știut niciodată despre acestea.

Când vine vorba de imaginea ei, Loredana Groza nu se uită la bani. Iar rezultatul este pe măsură.

Loredana Groza își șochează fanii din nou. Ce vrea să facă cu ținutele spectaculoase pe care le-a purtat pe scenă

Într-un interviu pentru EGO, Loredana a vorbit despre faimoasele sale ținute de scenă, adevărată sursă de inspirație pentru artiste, dar și pentru alte doamne și domnișoare. Lori spune că de cele mai multe ori acestea sunt create cu puțină vreme înainte de a urca pe scenă, iar combinația dintre piesele vestimentare cu accesorii inedite, e pur și simplu fabuloasă.

„Îmi place să mă „joc”, să mă distrez cu hainele, cu accesoriile”

„Să știi că ținutele mi le creez cu câteva ore înainte, uneori chiar minute. Niciodată nu merg pe idei preconcepute, ci după feeling. Nu mă pregătesc niciodată cu două luni înainte de un eveniment. Mi se pare plictisitor. Niciodată nu am fost așa. Pentru că sunt extrem de creativă și îmi place să mă „joc”, să mă distrez cu hainele, cu accesoriile, întotdeauna las pe ultimul moment inspirația să mă „lovească” și să mă acopere.

„Întotdeauna găsesc ceva care mă atrage”

Nu dau din casă. Mi-a plăcut întotdeauna să cochetez cu piesele deosebite. Oriunde mă duc în lume, nu contează că mă duc într-un talcioc, că mă duc într-un magazin de fițe la New York. Întotdeauna găsesc ceva care mă atrage. Cred că a avea curajul să combin lucruri fără să fii snob, doar să fii natural și să te simți bine, să inspiri pe cei din jurul tău, este cel mai important. Cred că asta înseamnă să creezi trenduri, să te bucuri când cineva te copiază și ești o inspirație pentru alții”, a mai spus vedeta.

”O să fac o expoziție cu câteva dintre costumele mele”

Și pentru că îi pasă de fanii săi, Lori s-a gândit să le facă o bucurie și se gândește tot mai mult să facă o expoziție la Sala Palatului, când va fi următorul său concert. „O să fac o expoziție cu câteva dintre costumele mele. Chiar m-am gândit. Cu ocazia primului meu show la Sala Palatului poate o să fac asta. Ar fi o chestie”, a mai declarat Loredana Groza.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre