Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana Groza lămurește situația. De ce a chemat ambulanța

Loredana Groza lămurește situația. De ce a chemat ambulanța
În urma postării unei fotografii și a unui scurt mesaj pe rețelele de socializare, toată lumea a fost convinsă că Loredana Groza are coronavirus. Care e adevărul.

Cu două zile în urmă, Loredana Groza a postat o fotografie în care e întinsă pe pat, într-o ambulanță. Care e motivul.

Loredana Groza lămurește situația. De ce a chemat ambulanța

Loredana Groza le-a închis gura cârcotașilor care au spus că are coronavirus. Artista a postat recent un mesaj pe rețeaua de socializare în a explicat de ce a chemat salvarea. ”Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesaje și grijă! Perioada aceasta a fost una plină de concerte, evenimente, înregistrări, filmări.

Fapt care mă bucură, însă și corpul mai cedează câteodată și îți atrage atenția că are nevoie de o pauză. Din fericire, sunt mult mai bine acum! Be safe! All my love to y’all!”, a spus artista pe Facebook.

A făcut show la nunta Simonei Halep

Vedeta a ajuns în mâinile medicilor la puțin timp după ce a făcut un adevărat spectacol la nunta Simonei Halep. Să nu se înțeleagă că Loredana a clacat pentru că a obosit la această petrecere. A avut înainte și alte concerte, evenimente și emisiuni și, așa cum spune, pe fondul oboselii acumulate, organismul cedează uneori.

Artista a fost extrem de bucuroasă să fie alături de sportivă la cel mai frumos moment din viața ei, mai ales că cele două sunt și bune prietene.

„Am făcut un colaj special în seara asta pentru Simona și proaspătul soț. Va fi foarte interesant pentru că va fi de la pop, muzică lăutărească și muzică machedonească și bineînțeles ceva foarte romantic, special pentru acest moment din viața lor. Suntem prietene și nu e prima oară când cânt. Am cântat și pentru ziua ei, dar acum e ca niciodată.”, a declarat atunci Lori.

Ținută elegantă, dar cuminte

Obișnuiți să o vadă în ținute provocatoare, invitații au rămas plăcut surprinși să o vadă pe cântăreață într-o salopetă de seară, foarte cuminte și extrem de elegantă, care i-a pus în evidență trupul bine lucrat. Nimeni nu a dorit să întrerupă show-ul Loredanei, așa că Simona și Toni au ales să nu mai taie tortul. Spectacolul Loredanei s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre