Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana Groza, mesaj de dragoste pentru „Leul leilor”. Foto

Loredana Groza, mesaj de dragoste pentru „Leul leilor”. Foto
Tatăl Loredanei Groza a împlinit 87 de ani, iar artista i-a transmis pe contul de socializare cel mai frumos mesaj. El este „Leul leilor”, care-i inspiră pe toți cei care-l cunosc.

Loredana Groza și-a sărbătorit tatăl, care a împlinit 87 de primăveri. Artista a postat câteva fotografii cu părintele său, pe care l-a pupat cu patimă și un mesaj care i-a impresionat pe fanii artistei.

„Ești o binecuvântare pentru mine și pentru toți cei care-ți citesc în fiecare zi poeziile tale, cărțile tale!”

„La Mulți Tata! 87 de ani pe Pământ! Mulțumesc lui Dumnezeu  pentru fiecare clipă pe care o trăiesc alături de tine! Ești o binecuvântare pentru mine și pentru toți cei care-ți citesc în fiecare zi poeziile tale, cărțile tale!

Ești Leul leilor! Să fii sănătos și inspirat și să ne inspiri cu harul tău mereu! Te iubesc, Lush”, a fost mesajul Loredanei pentru cel mai bun tată din lume. Alături de mesajul de suflet, Lori a postat și câteva fotografii, în care apare alături de tatăl său. Cei doi sunt îmbrăcați casual, Loredana optând pentru un tricou închis la culoare, peste care a pus o cămașă în carouri.

Vasile Groza i-a fost mereu alături fiicei sale

Tatăl Loredanei a împlinit 87 de ani. Vedeta i-a transmis un mesaj înduioșător

Tatăl Loredanei, Vasile Groza, un scriitor cunoscut, care și-a făcut debutul în domeniu cu o carte de povești, este la fel de activ și acum ca în tinerețe. Bărbatul e atât de pasionat de scris, încât zilnic își pune gândurile pe hârtie, iar până în acest moment a publicat opt cărți.

Bărbatul a mărturisit, la un moment dat că „am încercat să ating toate genurile literare, pe măsura puterilor mele. De zece ani de zile fac zi de zi câte o poezie. Le fac nu cu sudoare, ele vin, și ca florile trebuie udate, aranjate. Nu fac o muncă de miner, ci una obișnuită, de om la pensie. La mine a dat Dumnezeu și vin mai la grămadă. Nu prea se vinde cartea la noi și nu ai curajul să te aventurezi în tipografie, tipografia te usucă”, a spus acesta.

Când Loredana a divorțat, Vasile Groza a declarat că relațiile dintre fiica sa și fostul ginere sunt „normale, nu se pune problema de dușmănie între ei. Lucrurile merg bine, au un copil”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre