Simona Ionescu / Redactor Șef

Lovitură neașteptată pentru Mădălina Ghenea. Ce se întâmplă cu noul ei iubit, fotbalist la AS Roma

Lovitură neașteptată pentru Mădălina Ghenea. Ce se întâmplă cu noul ei iubit, fotbalist la AS Roma
Mădălina Ghenea a primit o veste bombă în ajun de Anul Nou, de la noul ei iubit. Fotbalistul echipei AS Roma a rămas surprins după mesajul primit de la fosta lui iubită.

Mădălina Ghenea și-a oficializat relația cu Nicolo Zaniolo cu doar câteva zile în urmă, pe rețelele de socializare. Acum, cu o zi înainte de Anul Nou, fotbalistul a primit o veste bombă de la fosta iubită, care i-ar putea strica relația cu frumoasa actriță româncă.

Ce veste a primit iubitul actriței Mădălina Ghenea

Fotbalistul echipei AS Roma are 21 de ani și în urmă cu câteva săptămâni a ieșit din relația cu Sara Scaperrotta. La scurt timp, Nicolo Zaniolo a intrat într-o nouă relație cu actrița Mădălina Ghenea. Se pare că povestea lor nu are un început prea frumos, deoarece ieri după-amiază, fotbalistul a aflat de la fosta lui iubită că va fi tată, tânăra fiind însărcinată.

„Câteodată, atunci când eram împreună şi locuiam împreună, visam să avem o familie, nu pot să neg asta, însă lucrurile s-au schimbat între timp, iar atunci când mi-a spus că este însărcinată am fost foarte sincer cu ea şi i-am spus că nu mă simt pregătit pentru o asemenea responsabilitate, mai ales că nu mai suntem împreună, dar ea a decis să continue cu sarcina. O alegere pe care o respect şi pe care mi-o asum, a declarat Zaniolo. 

Mădălina Ghenea a recunoscut relaţia cu tânărul fotbalist în timpul unei sesiuni live de pe rețelele de socializare, în care a răspuns întrebărilor primite de la fani. La un moment dat, frumoasa actriță a primit o întrebare chiar de la Nicolo Zaniolo: „Pot să te sărut 25 de ore din 24?”, iar răspunsul româncei a fost: „Tu ce crezi?”. Cei doi au confirmat astfel relaţia începută în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Impresarul Lucian Ionescu, plâns de femeile din viața lui. Iubita-vedetă are grijă acum de soția bolnavă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre