Simona Ionescu / Redactor Șef

Luca Reghecampf și Asiana Peng s-au căsătorit. Cine sunt nașii frumosului cuplu. Foto

Luca Reghecampf și Asiana Peng s-au căsătorit. Cine sunt nașii frumosului cuplu. Foto
Cel mai mare băiat al lui Laurențiu Reghecampf, Luca și aleasa inimii sale, frumoasa Asiana Peng au spus cel mai frumos Da din viață. Iată primele imagini de la eveniment.

Luca Reghecampf și Asiana Peng trăiesc o minunată poveste de dragoste și au dus relația la alt nivel: s-au căsătorit. Extrem de fericită, Asiana a transmis pe contul de socializare: „Tocmai m-am căsătorit cu Luca Reghecampf”.

Ce rochie a purtat mireasa

Luca Reghecampf și Asiana Peng, în cel mai frumos moment al vieții

Printre primele persoane care i-a felicitat pe proaspeții căsătoriți s-a numărat Laurențiu Reghecampf, care le-a transmis un mesaj emoționant: „Casă de piatră, vă iubesc”. La scurt timp, a venit și răspunsul nurorii antrenorului: „Și noi vă iubim”.

Pentru cel mai frumos moment din viața sa, Asiana a optat pentru o rochiță albă, scurtă, cu umerii căzuți, accesorizată cu bijuterii fine și pantofi albi, stiletto. Buchetul de mireasă a fost realizat din trandafiri albi.

Elegant a fost și mirele, care a purtat un costum bleumarin și o cămașă neagră și a sorbit-o din priviri pe aleasa inimii sale. După cununia civilă, care a avut loc în Voluntari, mirii alături de invitați au petrecut la Clubul Diplomatic.

Nașii sunt un cuplu de medici

Nașii cuplului Asiana – Luca sunt medici

Părinții spirituali ai Asianei și Luca sunt un cuplu de medici, Mihai Dornea fiind ortoped la Spitalul Floreasca. Nașa, Theodora Dornea este medic rezident Medicină fizică și de reabilitare la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” București.

De altfel, Asiana este foarte implicată în lumea sportivă, a gimnasticii în principal, și face parte din echipa unei clinici de tratamente ortopedice și kineto din București. Clinică, pe care Asiana și Luca Reghecampf au deschis-o cu câțiva ani în urmă.

Asiana, fostă sportivă de performanță, este și studentă la kinetoterapie și urmează cursurile Școlii de antrenori, specializare gimnastică, iar nașii îi vor fi sprijin și din punct de vedere profesional.

Luca a cerut-o în căsătorie în anul 2022

Luca și-a cerut iubita în căsătorie în 2022, fără să țină seamă de scandalurile care au apărut în familiile celor doi îndrăgostiți. În 2021, mama Asianei Peng, s-a arătat bucuroasă de alegerea fiicei sale.

„Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus Silvana Peng.

Scandal în familie

Asiana a avut un superb buchet de mireasă din trandafiri albi

Liniștea celor doi îndrăgostiți a fost zdruncinată de discuții ce păreau că nu se mai termină. După ce Luca a intrat într-o afacere cu partenera lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, Anamaria Prodan s-a supărat îngrozitor.

La rândul său, Silvana Peng s-a îngrijorat ca nu cumva Corina Caciuc să profite de numele Asianei și de faptul că are un tată chinez. Mai mult, Silvana Peng a luat-o la bani mărunți și pe Anamaria Prodan.

„A uitat probabil că a despărțit o familie”

Silvana Peng, mama fericitei mirese

„Îi e frică tare să-și asume, fiindcă ea veșnic aruncă cu noroi, amantele, femeile și așa mai departe. Eu citind mereu că Asiana este asociată cu această Caciuc, prieteniile, același oraș, una-i gimnastă, una nu știu ce e, am ajuns să cred că madame Prodan sau Tănase, cum o cheamă acum, confundă niște lucruri.

Totuși, ar trebui, nu știu cum să zic, să aibă mai multă atenție în exprimare, poate o condamn degeaba pe doamna Prodan. Poate ea se referă la altceva și am înțeles eu greșit, e posibil să se întâmple și așa ceva!

Mi-aș dori ca dânsa să facă distincție între gimnasta României, Asiana Peng, și frumoasele escorte. (…) A uitat probabil că a despărțit o familie!”, a declarat Silvana Peng.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre