Simona Ionescu / Redactor Șef

Lucru neștiut despre părinții lui Vlad Pascu. „Este o problemă destul de spinoasă în cadrul familiei, întrucât ei sunt divorțați”

Lucru neștiut despre părinții lui Vlad Pascu. „Este o problemă destul de spinoasă în cadrul familiei, întrucât ei sunt divorțați”
Vlad Pascu a reușit să-și bage familie în mari probleme. În timp ce șoferul e arestat, tatăl său e la un pas să fie arestat preventiv, iar mama a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 zile.

Situația s-a agravat în familia lui Vlad Pascu. Mama șoferului care a ucis două persoane la 2 Mai trece prin momente greu de explicat. A fost arestată.

Adrian Bendeac, avocatul Mirunei Pascu, mama lui Vlad Pascu, a făcut primele declarații despre arestul preventiv al femeii. Aceasta a fost acuzată că i-ar fi șantajat pe unii dintre martorii implicați în cazul fiului său. Apărătorul susține că s-a făcut și o contestație, dar momentan nu poate da mai multe informații.

„Mihai Pascu este sub imperiul unei măsuri preventive, Vlad Pascu este arestat, Miruna Pascu este arestată de asemenea”

„A dat o declarație, a fost pusă sub urmărire penală. Astăzi nu s-au dat declarații, s-a transmis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Am formulat contestație orala în fața instanței (…) Nimeni nu își dorește să treacă printr-o asemenea situație… toată familia, fostul soț,

Mihai Pascu este sub imperiul unei măsuri preventive, Vlad Pascu este arestat, Miruna Pascu este arestată de asemenea. Mai au un copil minor care a rămas singur acasă, e o situație dramatică pentru toată familia. Vă mulțumesc! Vom reveni în cursul zilelor următoare cu un comunicat în care doamna Miruna Pascu își va exprima poziția (…)

Mama lui Vlad Pascu a fost arestată pentru 30 de zile

De ieri dimineață de la ora 06:00 suntem în percheziții domiciliare, au fost activități susținute la dosar, după cum știți”, a explicat avocatul Mirunei Pascu.

„Este o problemă destul de spinoasă în cadrul familiei Pascu, întrucât ei sunt divorțați”

Pe de altă parte, avocatul mamei lui Vlad Pascu susține că nu au fost solicitate percheziții informatice. Acesta susține că familia trece printr-o situație delicată, pentru că nu se știe la cine va rămâne copilul minor, ținând de faptul că părinții sunt despărțiți. Până acum nu s-a știut că Miruna Pascu mai are un copil mai mic. Rămâne o enigmă și dacă Mihai Pascu e tatăl, iar micuțul este frate bun cu Vlad care se droghează. Avocatul a vorbit despre custodie comună, dar și de autoritatea tutelară.

„Nu au fost solicitate în referatul cu propunere de arestare preventivă (n.r. percheziția informatică), asta vă poate spune cu siguranță Parchetul.

Nu aș putea să vă spun (n.r. ce se întâmplă cu copilul minor rămas acasă). Este o problemă destul de spinoasă în cadrul familiei Pascu, întrucât ei sunt divorțați. Cu toate că custodia e comună, Mihai Pascu urmează să aibă grijă într-o astfel de situație. Urmează ca autoritatea tutelară să spună. Nu există custodie exclusivă, este custodie comună”, susține avocatul Mirunei Pascu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre