Simona Ionescu / Redactor Șef

Lucruri necunoscute despre sprâncenele simpaticului Ferit din „Golden boy”. Artistul nu și-a luat vacanță

Lucruri necunoscute despre sprâncenele simpaticului Ferit din „Golden boy”. Artistul nu și-a luat vacanță
Mert Ramazan Demir, care-l întruchipează pe simpaticul Ferit din serialul „Golden boy – Dragoste rebelă”, muncește pe rupte. Chiar și în vacanță.

Fanii îl adoră pe Mert Ramazan Demir, alias Ferit din serialul turcesc „Golden boy – Dragoste rebelă” și abia așteaptă să-l vadă în următoarele proiecte. Pentru asta însă, Ferit a renunțat la vacanță.

Momente minunate alături de Afra în Spania

În timp ce colegii din „Golden boy-Dragoste rebelă” se bucură de o binemeritată relaxare și vacanță, Ferit nu își permite. Tânărul este implicat în mai multe proiecte. Chiar și așa, și-a rupt câteva zile și și-a dus iubita, nimeni alta decât frumoasa Afra Saraçoğlu (Seyran), partenera lui din serial.

Cei doi actori au publicat imagini din superbele locuri pe rețelele sociale, dar nici o poză împreună. Publicațiile din Turcia spun că Mert a fost și într-o tabără de detoxifiere.

Actorul are 4 milioane de prieteni pe contul de Instagram

Seyran și Ferit, adică actorii Mert și Afra, au petrecut o vacanță în Spania (foto din serial)

În prezent, Mert muncește mult, pentru că urmează să joace rolul principal în filmul „Metruk Adam”. De asemenea, continuă să joace continuă și în cel de-al doilea sezon al seriei Șahmaran, alături de Serenay Sarikaya.

Și bineînțeles, va începe să filmeze alături de celebrii săi colegi în sezonul 3 al serialului fenomen „Golden boy”. Iar fanii sunt nerăbdători să îi vadă cât mai repede în acțiune.

„Sprâncenele, moștenire de familie”

Mert este iubit de fani nu doar pentru rolurile pe care le joacă remarcabil, dar și pentru naturalețea și sinceritatea de care dă dovadă în interviuri. Tânărul este un Săgetător convins, originar din Van, Turcia și provine dintr-o familie cu cinci copii.

Fanii au constatat cât de bine seamănă actorul cu rudele sale, iar frații săi, de care e foarte legat, au aceleași sprâncene ca și vedeta. „Genele sunt foarte puternice”, „Sunt foarte frumoși”, „Sprâncenele sunt moștenire de familie”, au comentat fanii.

În România, serialul „Golden boy” poate fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, pe postul Happy Channel.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre