Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Columbeanu și-a prelungit vacanța în Italia

Irina Columbeanu și-a prelungit vacanța în Italia
Fiica lui Irinel Columbeanu a ajuns vara aceasta în prima sa vacanță adevărată în România. Și-a vizitat tatăl, la azil, s-a întâlnit cu mătușile ei și a călătorit mult.

După ce a petrecut mult timp în România, Irina Columbeanu și-a prelungit vacanța în Italia. Fiica Monicăi Gabor și a fostului milionar de la Izvorani a ajuns în capitala modei, la Milano.  Ea a postat o fotografie în fața celebrului dom din centrul orașului.

La mijlocul lunii trecute, Irina Columbeanu a ajuns în vacanță în România. Cu un buchet de flori în mână, Irinel Columbeanu și-a întâmpinat fiica pe Aeroportul Otopeni, iar când aceasta i s-a aruncat în brațe, a uitat de tot și a început să plângă de emoție.

După șase ani de când s-a mutat în America, Irina Columbeanu a revenit în România ca să își viziteze tatăl (Instagram)

În timpul sejurului în România, Irina s-a reconectat cu mătușile ei și au petrecut mult timp împreună. Mătușa din Dubai, Ramona Gabor, a venit și ea să îi fie alături nepoatei preferate în vacanță. Ele au fost la Mănăstirea Putna, apoi s-au relaxat într-o cabană cochetă. De asemenea, mătușile au dus-o pe fată să viziteze Bacăul, orașul ei natal.

Așa cum știți, în ultimii șase ani, este pentru prima dată când Irina Columbeanu se întoarce în țară după ce a plecat. În anul 2018, era doar o copilă când a părăsit România și s-a mutat în America alături de mama ei, Monica Gabor, actualul soț al acesteia, Mr. Pink, și de fiul bărbatului dintr-o relație anterioară. Atunci, a fost o decizie grea pentru el, însă aici nu o putea întreține pe fiica lui și nu îi putea oferi acces la educație așa cum și-ar fi dorit.

Irina Columbeanu și-a prelungit vacanța în Italia

Irina Columbeanu este o domnișoară deja. Are 16 ani, a moștenit frumusețea și eleganța mamei, dar și inteligența părinților. Ea a absolvit școala cu rezultate deosebite, un motiv în plus de mândrie pentru cei care i-au dat viață. Recent, ea a distribuit, pe noul său cont de Instagram, imagini de la balul de absolvire. A purtat o rochie elegantă, bleumarin, și, dacă ar vrea o carieră de model, la cum arată, nimic nu i-ar sta în cale.

Fiica lui Irinel Columbeanu și-a prelungit vacanța, în Italia (Instagram)

Viața în America a transformat-o pe Irina Columbeanu într-o tânără independentă, care și-a cumpărat singură o mașină, are economii pentru facultate și îl ajută financiar pe tatăl ei. Irinel Columbeanu se mândrește cu fiica sa, care, pentru a avea independență financiară,  lucrează la un restaurant din Malibu. Aflată deja de aproape o lună în Europa, a fost simplu pentru ea să decidă că își va prelungi vacanța, în Italia.

„Irina e independentă. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu, și mă ajută financiar. Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc până va merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea”, a declarat, recent, Irinel Columbeanu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre