Simona Ionescu / Redactor Șef

Lucruri neștiute despre Cătălin Bordea. Iată cum se relaxează comediantul. Nu v-ar fi trecut prin cap

Lucruri neștiute despre Cătălin Bordea. Iată cum se relaxează comediantul. Nu v-ar fi trecut prin cap
Ultimul an a fost greu pentru Cătălin Bordea. Dacă pe plan profesional lucrurile merg bine, pe cel personal viața i s-a schimbat radical. Așa că vedeta are nevoie de multă relaxare.

Când a aflat că a fost înșelat de soția pe care o adora cu cel mai bun prieten, Cătălin Bordea a trăit un șoc. A trecut peste moment, dar are mai multă grijă de el. Iată și cum se relaxează comediantul.

Citește în portbagajul mașinii

Juratul iUmor a spus, la un moment dat în timpul emisiunii că simte nevoia de relaxare mai mult ca niciodată, dar nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva. Cătălin Bordea a recunoscut că se își liniștește sufletul atunci când citește în portbagajul mașinii, se plimbă cu automobilul ascultând heavy metal și… își cumpără flori.

„O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere”

Cu ceva timp în urmă, Bordea le-a explicat fanilor cum rezistă după ce s-a despărțit de femeia alături de care s-a văzut până la sfârșitul vieții.

„Oamenii se mai și despart.

Cum se relaxează Cătălin Bordea. Sursă foto: instagram

Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. (…)

„Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba”

Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba”, a mărturisit Bordea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre