Simona Ionescu / Redactor Șef

Lui Reghecampf i-au murit porcii. Mesajul răscolitor, trimis de Anamaria Prodan

Lui Reghecampf i-au murit porcii. Mesajul răscolitor, trimis de Anamaria Prodan
An greu pentru Laurențiu Reghecampf. După ce a fost dat afară de la conducerea băncii tehnice de la Neftchi Baku, fostul soț al Anamariei Prodan are acum alte belele.

Afacerile îi mers din ce în ce mai rău, iar recent ferme de animale pe care o are este în prag de insolvență. Motivul? Toți porcii lui Reghecampf au murit.

La auzul acestei veți, Anamaria Prodan are un  sfat pentru fostul soț, pe care spune că-l cunoaște cel mai bine. Afacerista crede că acesta are probleme peste probleme pentru că și-a părăsit familia și îi recomandă să se gândească bine la ce a făcut și să „își dea cu apă pe față”.

„Îmi pare rău de el, dar sper să realizeze în ce situație este”

„Nu pot să văd și să comentez. Îmi pare rău să aud și să văd așa imagini cu ferma. Îmi pare rău să aud că nu mai este pe nicăieri în fotbal, îmi pare rău de toată munca noastră de 17 ani. Îmi pare foarte rău de el, dar sper din toată inima să realizeze în ce situație este, să își dea cu apă pe față, să se ridice.

Reghecampf pune ferma pe butuci. I-au murit toți porcii

Căci dacă nu se ridică acum  urgent, se alege praful de el și de toată munca noastră, de atât de mulți ani. Cred că nu conștientizează unde este azi, față de unde era alături de familia lui”, a spus sexy impresara.

„Alegerile ieftine te vor costa cumplit de scump”

De asemenea, Anamaria Prodan susține că Reghecampf ar trebui să se scuture cât se poate de bine și să înțeleagă unde a greșit, pentru a reuși să scape de situațiile grele în care se află. „Acum, nu vede în ce situație este, cu siguranță, căci, altfel, nu ajungea așa niciodată.

De la finala de Champions League, de la Reality-show-uri ani de zile, de la cea mai frumoasă familie a țării, de la un anturaj superb, cu oameni importanți, de la respect incredibil dat de societate, să ajungi așa… Este cumplit! Sincer, mă uit și îmi vine să plâng când văd cum s-a ajuns, dar i-am spus de ani de zile: Alegerile ieftine, te vor costa cumplit de scump! Îi doresc baftă și putere multă!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre