Simona Ionescu / Redactor Șef

Lumea filmului, lovită din nou de moarte. Am mai pierdut un mare actor

Lumea filmului, lovită din nou de moarte. Am mai pierdut un mare actor
Unul dintre cei mai cunoscuți actori ai Hollywood-ului a trecut la cele veșnice. Acesta a murit pe 18 octombrie, dar s-a aflat abia acum.

S-a stins în casa sa din Las Vegas. A fost una dintre marile personalități ale lumii, care ne-a fascinat cu rolurile sale.

Lumea filmului, din ce în ce mai săracă. Am mai pierdut un mare actor

William Lucking, unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, a murit la vârsta de 80 de ani. Acesta a trecut la cele veșnice pe 18 octombrie în locuința sa din Las Vegas, dar abia acum s-a aflat. A fost dorința familiei. William Lucking este cunoscut publicului din întreaga lume pentru rolurile din Mission Impossible, The Partridge Family, Gunsmoke, Columbo, Murder, She Wrote, NYPD Blue, The X-Files and The West Wing.

Lucking a devenit însă celebrul după ce a jucat în cunoscutul serial Sons Of Anarchy, unde l-a interpretat pe Piney Winston, un motociclist morocănos. Lucking a apărut în 35 de episoade în perioada 2008 – 2011.

Mesajul dureros al soției

Soția actorului, Sigrid Insull Lucking, a scris pe contul său de facebook un mesaj dureros, în care a explicat, în doar câteva cuvinte, cine a fost bărbatul pe care l-a iubit. Cuvintele sale au fost preluate de actorul Stephen Macht.

“Deși William a jucat adesea oameni duri și oameni puternici, în viața sa a fost total diferit. A fost un bărbat elegant, cu un intelect strălucit, căruia îi plăcea să vorbească despre politică și despre problemele actuale și mereu își susținea extrem de bine punctul de vedere.

Adora să discute despre filozofie și fizică și să-și afirme opinii fine despre artă și poezie. Era un om uriaș cu suflet de poet, unul care conținea… un fel de tensiune în ființa lui… ca un bolovan care se clatină în vârful unui deal… “, a spus creatoarea de costume Sigrid Insull Lucking.

Actorul a văzut lumina zilei la Michigan, apoi s-a mutat cu familia sa în California. A studiat la UCLA, apoi la Pasadena Playhouse.

Sursă foto: new york post

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre