Simona Ionescu / Redactor Șef

Luminița Anghel a ajuns la bisturiu. Artista a fost operată la Oradea

Luminița Anghel a ajuns la bisturiu. Artista a fost operată la Oradea
Luminița Anghel traversează din nou o etapă dificilă în viața sa. Artista a trebuit să treacă printr-o intervenție chirurgicală serioasă. A ajuns tocmai la Oradea pentru această procedură.

Îndrăgita artistă Luminița Anghel a suferit o accidentare în timp ce făcea sport, iar asta a pus-o în fața unei situații neplăcute: o intervenție chirurgicală. Deși cântăreața s-a chinuit să-și rezolve problema prin kinetoterapie, inevitabilul s-a produs. A ajuns la bisturiu.

Probleme le piciorul drept

Luminița a decis să facă publică suferința ei medicală pentru a-i arăta recunoștință medicului care a făcut-o bine. Se pare că ea ajuns tocmai la Oradea, chirurgul fiind angajat al Spitalului Militar Avram Iancu.

Luminița Anghel și medicul care a operat-o. Sursa foto: Instagram

„Vara trecută am cunoscut un doctor ortoped care mi-a câștigat încrederea prin modul de abordare și profesionalismul cu care mi-a examinat o problemă de sănătate. După multe investigații am hotărât că doar pe mâinile lui mă pot lăsa. Medicul ortoped Florin Blaga m-a operat joi dimineață de o complicată leziune la meniscul extern/intern, genunchi drept. Sunt foarte încântată de alegerea făcută și știu că mă voi recupera curând.
Mulțumesc personalului deosebit al Spitalului Militar Avram Iancu din Oradea!
Mulțumesc, doctore!
Aveți grijă de voi, dragilor și faceți sport cu știință!”, a transmis artista pe contul ei de Instagram.

Atacuri dure din partea fiului ei adoptat, David Pușcaș

Operația complexă prin care a trecut nu a fost singura greutate prin care a trecut recent îndrăgita artistă. Luminița Anghel a fost atacată din nou de fiul pe care l-a adoptat pe când acesta avea doar 2 ani.

David și-a acuzat mama că l-a abandonat în momentul în care s-a cunoscut cu actualul ei soț.

„Nu am mai vorbit de opt ani cu ea. Nu i-am mai auzit vocea de foarte mulți ani dar o simt lângă mine mereu și o port în suflet în tot ceea ce fac. Sper că este bine unde este ea. Să o caut? Unde să o caut prin oraș? Mă are la block peste tot, doar pe Facebook o mai am, în rest nimic”, a declarat David Pușcaș.

Luminița Anghel s-a simțit cea mai fericită femeie din lume atunci când a reușit să-l adopte pe David.

David Pușcaș (29 de ani) a fost înfiat de Luminița Anghel (55 de ani) atunci când era căsătorită cu Marcel Pușcaș. În momentul când tânărul a ajuns la vârsta adolescenței, cei doi au început să se certe. Potrivit tânărului, imediat după ce a susținut examenul de Bacalaureat, mama lui l-a mutat singur într-o garsonieră.

David Pușcaș Sursă foto: Instagram

În timp ce David susține că a fost abandonat, Luminița Anghel a declarat că i-a plătit toate utilitățile, inclusiv chiria, și l-a mutat în mai multe apartamente deoarece genera probleme proprietarilor acelor locuințe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre