Simona Ionescu / Redactor Șef

Luptă aprigă pe lucrurile personale ale artistului Petrică Mâțu Stoian. Avocata familiei tună și fulgeră

Luptă aprigă pe lucrurile personale ale artistului Petrică Mâțu Stoian. Avocata familiei tună și fulgeră
S-au împlinit doi ani de când Petrică Mâțu Stoian a plecat la cele veșnice, după ce s-a stins într-un mod fulgerător. Sora artistului nu a intrat nici acum în posesia lucrurilor personale ale cântărețului.

Maria Tărchilă, una dintre surorile lui Petrică Mâțu Stoian își dorește enorm să deschidă un muzeu în memoria artistului. Din nefericire însă nu poate, pentru că nu are lucrurile personale ale acestuia.

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian l-a dat în judecată pe fostul său impresar, Doru Gușman și așteaptă verdictul judecătorilor, pentru a răsufla ușurată. Și a reuși să expună lucrurile, care acum sunt blocate în casa din Craiova în muzeul mult dorit. Procesul a fost deschis în primăvară iar moștenitoarea și avocata familiei fac tot ce se poate pentru a recupera cât mai repede bunurile cântărețului.

„Îl puneau să se dușmănească cu toată familia, lui îi era frică să dea telefon chiar și acasă la familie”

„Mergem în continuare cu procesul, cu plângerea pe care am făcut-o la poliție. Doru Gușman a început să râdă că nevasta-sa îl întreținea de fapt pe Petrică Mîțu Stoian, asta a fost în birou la poliție. După care a început să mă atace pe Facebook. Eu de fapt știu ce era în spatele acelei așa zise prietenii. Îl puneau să se dușmănească cu toată familia, lui îi era frică să dea telefon chiar și acasă la familie, dar procesul continuă.

Sora artistului și impresarul se bat pe lucrurile lui Petrică Mâțu Stoian

„Bunurile de valoare le avea de la nevasta lui Gușman”

Au fost audiați martorii, a fost audiat domul Gușman. A recunoscut în parte că i-a reținut bunurile. Purta inelul lui Mîțu la deget când a venit la audieri. I-am spus că sângele este mai aproape decât așa- zisa prietenie, în condițiile în care a afirmat că Petrică Mîțu Stoian era cam sărac și bunurile de valoare le avea de la nevasta lui Gușman.

Lucrul acesta a deranjat foarte mult și familia, păi cum să facă afirmația aceasta. A susținut că soția lui i-a cumpărat inelul. ”, a mărturisit avocata Carmen Obârșanu, pentru Wowbiz. La finalul lunii mai, apărătoarea a declarat și faptul că impresarul i-ar fi spus că Petrică Mâțu Stoian și-ar fi adus toate bunurile la București, unde le-ar fi împărțit, înainte să se întâmple nenorocirea.

Artistul ar fi împlinit pe 18 septembrie vârsta de 63 de ani

Ieri, 18 septembrie 2023, celebrul cântăreț de muzică populară care le umplea sufletul de bucurie fanilor cu melodiile sale extraordinare, ar fi împlinit vârsta de 63 de ani. Artistul s-a stins cu doi ani în urmă după ce a ajuns la spital. Cu această ocazie, sora artistului a mers la mormântul său din Craiova pentru a-i aprinde flori și lumânări. „Eu am fost la mormânt astăzi, pentru că a fost ziua lui. Ar fi împlinit 63 de ani”, a declarat și Maria Tărchilă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre