Simona Ionescu / Redactor Șef

Luptător celebru arestat pentru crimă. Și-a omorât iubita – cazul seamănă cu cel al lui Cristian Cioacă!

Luptător celebru arestat pentru crimă. Și-a omorât iubita – cazul seamănă cu cel al lui Cristian Cioacă!
Un fostul luptător MMA (arte marțiale mixte) a fost arestat sub suspiciunea că și-a ucis iubita. Se pare că Baroni se afla sub influența drogurilor și a alcoolului atunci când s-a certat cu partenera sa într-un hotel, iar scandalul a escaladat, în final femeia pierzându-și viața.

Fostul luptător UFC Phil Baroni și-a ucis iubita în timpul unui scandal care a avut loc într-un hotel din San Pancho, Mexic. Acesta luptase pentru Ultimate Fighting Championship, o companie americană de promovare a artelor marțiale mixte cu sediul în Las Vegas, Nevada.

Potrivit presei locale, se crede că Baroni i-a abordat pe ofițerii de poliție și le-a spus că prietena lui nu a răspuns, înainte de a-i duce în camera lui de hotel. Acest lucru a fost susținut de postul de știri mexican Tribuna De La Bahia. Se pare că Baroni și-ar fi bătut până la moarte iubita, după ce s-au luat la ceartă. Femeia era originară din Mexico City.

Suspectat de crimă, Baroni a fost arestat

Potrivit presei din Mexic, se pare că, în timpul scandalului violent, luptătorul Phil Baroni și-a aruncat iubita în duș, iar femeia s-a lovit la cap și a murit câteva minute mai târziu. Felul în care femeia și-a pierdut viața este asemănător cu modul în care a fost ucisă Elodia Ghinescu, de polițistul Cristian Cioacă.

Chemați la fața locului, ofițerii de poliție au precizat că au găsit o femeie goală pe un pat acoperit cu un cearșaf de pat care prezenta „multe urme de bătăi” și nu mai avea niciun semn vital.

O anchetă completă în acest caz este în curs de desfășurare. Phil Baroni a fost arestat sub suspiciunea de omucidere, potrivit Dailystar.

Baroni a fost cunoscut ca „durul din New York” în perioada în care a jucat în UFC. El a concurat în Octogon între 2001 și 2005 înainte de a semna cu PRIDE Fighting Championship din Japonia. Apoi a trecut pe la diverse organizații MMA înainte de a se alătura din nou UFC în 2009. Ultimul meci de MMA al lui Baroni a fost în 2019, când luptătorul chinez Sam Wang a reușit să-l învingă pe american în prima rundă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre