Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălin Voicu povestește cum și-a pierdut fiul

Mădălin Voicu povestește cum și-a pierdut fiul
Mădălin Voicu este un personaj spumos. Cult, talentat și slobod la gură. Spune lucrurilor pe nume și se mândrește cu familia sa. Are șapte copii, cu cinci femei. A pierdut un băiețel și nici azi nu știe cum s-a petrecut drama. Îi povestește Denisei Rifai.

Mădălin Voicu provine dintr-o familie de muzicieni, veche de 200 de ani. Este fiul celebrului violonist Ion Voicu. La rândul său, este violonist și dirijor, dar și politician.

Mădălin Voicu povestește cum și-a pierdut fiul

Mădălin Voicu va fi  invitatul ediției de marți, 27 aprilie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 23:15, la Kanal D. Este un muzician rafinat și a moștenit din talentul celebrului său tată, violonistul Ion Voicu.

În plus, Mădălin Voicu a fost atras de politică și a fost votat ca deputat din partea Partidei Romilor, apoi a fost în PSD de unde a fost exclus în 2010.

Se consideră un om împlinit pentru că are şapte copii pe care îi iubește foarte mult. Denise Rifai îl întreabă despre fiul pe care l-a pierdut. Ioan Iosif s-a născut în anul 1984, însă a decedat doi ani mai târziu.

„Eu aveam vreo 20 de ani când a venit pe lume Mădălin. Nu am avut în viața mea bani. Eu am 68 de ani, el are 48 acum. Următorul meu fiu este Bogdan. După Bogdan, l-am avut pe Alexandru. Am avut un copil care s-a născut în 1984 și a murit în 1986, pe care îl chema Ioan Iosif. Un copil superb, și inteligent și superb.

Am fost căsătorit cu Cristina. Copilul a intrat în comă și a murit. Eu mă duc în fiecare săptămână la cimitir la apropiații mei care au decedat. Mi-e foarte greu. Nu doresc nimănui. Nici nu mai am lacrimi să explic. Nu știu cum am rezistat”, a declarat Mădălin Voicu pentru emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars.

Mădălin Voicu are șapte copii, din mai multe relații: Mădălin junior – pianist, Bogdan dintr-o relație extraconjugală, Ioana și Tudor – din căsătoria cu Adriana Voicu, Ștefan și Ion, împreună cu pictorița Carmen Olteanu , cu care a fost căsătorit în perioada 2015-2017.

Mădălin Voicu, veșnic îndrăgostit

După ce s-a despărțit de Carmen, Mădălin Voicu s-a afișat în public cu iubita tinerică. Cei doi îndrăgostiți au apărut prima oară în public în martie 2019, atunci când au participat la relansarea Casei de discuri Electrecord. Mădălin Voicu a vorbit și la Antena Stars despre Adriana. Acesta a povestit că între el și iubita lui a fost dragoste la prima vedere.

„Am revăzut-o în februarie 2017, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”, a povestit politicianul.

În ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denisei Rifai”, Mădălin Voicu va avea posibilitatea să povestească și despre amănunte pe care publicul nu le cunoaște.

  • „Ați fost supărat pe cineva pentru moartea copilului dvs.?”
  • „De ce i-ați numit pe români <ultima scursură> de popor?
  • „V-ați abonat familia la banul public?”, „De ce ați lipsit de la nuntă fiului dvs?”, „De câte ori ați fost căsătorit?”
  • „Sunteți un bărbat cu sex appeal?”
  • „V-a făcut vreodată avansuri un bărbat?”
  • „Ați devenit un bărbat fidel?”

Sunt întrebări la care Mădălin Voicu va trebui să răspundă sub tensiunea cronometrului.


Ion Voicu, violonistul secolului al XX-lea. Și o vioară „Stradivarius”, fabricată în 1702

Cât de des a fost dus la biserică Mădălin Voicu. A recunoscut, în final…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre