Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea cucerește întreaga lume. Urmează să apară într-un alt film important

Mădălina Ghenea cucerește întreaga lume. Urmează să apară într-un alt film important
Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă. Românca e un model de succes dar și un star de cinema. Presa străină pur și simplu o adoră.

Zilele acestea Mădălina Ghenea a anunțat că începe un nou proiect cinematografic. Vedeta care apare în House of Gucci al lui Ridley Scott, sau în Youth, al lui Paolo Sorrentino, a început deja lectura scenariului, dar nu a dezvăluit alte amănunte.

După mai multe zile de suspans, informațiile au apărut totuși, din presa malteză. Jurnaliștii și-au recunoscut țara într-unul din clipurile postate de Mădălina Ghenea pe internet, în secțiunea Story de pe Instagram.

„Cât de norocoasă sunt! Uitați-vă la priveliștea asta”, a exclamat Mădălina într-unul dintre videoclipurile sale. Ea s-a filmat dansând în mașină în timp ce făcea turul insulei.

Modelul a participat și la premiera mondială a filmului Deep Fear în Malta, în luna iunie, însoțită de actorul Ed Westwick, celebru pentru rolul său din Gossip Girl, care a jucat și el în thriller.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lovin Malta (@lovinmalta)

În prezent Mădălina Ghenea a revenit în Malta pentru un prim contact cu locul (și echipa) viitorului ei proiect cinematografic în care va juca. Ea a anunțat că va interpreta un rol într-un nou film.

Mădălina Ghenea e norocoasă să revină în Malta

Actrița și modelul Mădălina Ghenea s-a întors în Malta pentru a juca într-un nou film. Pentru noua generație, Ghenea este cunoscută în special pentru rolul din House of Gucci, unde a interpretat-o pe Sofia Loren. Mădălina a mai fost în Malta și anul trecut, în timp ce filma filmul Deep Fear, care este un thriller de supraviețuire ce implică inclusiv rechini.

Actrița a distribuit videoclipuri în poveștile sale de pe Instagram, surprinzând momente de la o serie de cine în localuri de lux și excursii în jurul insulei. Dar s-a filmat și în timp ce se deplasa pe insulă. După vizita malteză, Mădălina Ghenea a revenit acasă, la Milano, unde o așteptau mama, fiica, dar și fratele ei, care a decis să îi facă o vizită surorii sale celebre.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre