Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea, eveniment neplăcut la Festivalul de Film de la Veneția. „Prietenii mei îmi spun lady Bean…”

Mădălina Ghenea, eveniment neplăcut la Festivalul de Film de la Veneția. „Prietenii mei îmi spun lady Bean…”
Divă absolută la Veneția, la Festivalul de Film, Mădălina Ghenea a avut parte de un moment care era să-i strice seara.

Mădălina Ghenea știe întotdeauna să iasă din situații neplăcute, ba chiar să facă și haz de necaz.

Mădălina Ghenea, eveniment neplăcut la Festivalul de Film de la Veneția. „Prietenii mei îmi spun lady Bean…”

Mădălina Ghenea le-a luat ochii tuturor la Festivalul de film de la Veneția cu trupul ei perfect și ținuta cu adevărat spectaculoasă. Actrița a ales să poarte o ținută neagră, formată dintr-o fustă amplă, din tafta, cu o despicătură foarte adâncă, care lăsa la vedere picioarele superbe ale vedetei. Pentru partea de sus, ea a optat pentru un top tricotat din dantelă, cu inserții strălucitoare. Momentul care a rămas în atenția tuturor a fost cel în care Mădălinei i s-a înmânat premiul Diva e Donna.

„Am fost atât de emoționată, încât am scăpat premiul pe scenă”

Din neatenție sau, poate pentru că a avut emoții mari, Mădălina a scăpat premiul din mână. Ea le-a povestit ulterior prin ce a trecut fanilor de pe rețelele de socializare. «Aseară am fost premiată în cadrul festivalului de film de la Veneția și am fost atât de emoționată, încât am scăpat premiul pe scenă. Prietenii mei îmi spun lady Bean pentru că sunt o persoană atât de stângace. Ați vrea să vedeți momentul când scap premiul din mâini?», a scris pe social-media Mădălina Ghenea.

Nu își expune fetița pe rețelele de socializare

Mădălina ține foarte ca viața personală să fie departe de ochii curioșilor, de aceea sunt foarte rare momentele în care ea postează fotografii cu fetița pe rețelele de socializare. Nu cu mult timp în urmă ea a postat câteva fotografii cu micuța ei, iar internauții au observat că fata a moștenit toate trăsăturile mamei.

„Când văd poze cu C (n.r. Charlotte) îmi ia o secundă să-mi dau seama dacă e ea sau sunt eu în ele”, a scris vedeta. Cu ceva timp în urmă, Mădălina a mărturisit că trăiește cu fiica ei la Milano, unde plătește singură chiria. Cât privește pensia alimentară, cea mică are 1500 de euro pe lună de la tatăl ei.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre