Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea, târâtă în instanță de milionarul care a abandonat-o. Ea spune că nu a primit niciun apartament

Mădălina Ghenea, târâtă în instanță de milionarul care a abandonat-o. Ea spune că nu a primit niciun apartament
Zilele acestea orice bucurie a pălit în fața Mădălinei Ghenea. Românca ce e considerată cea mai frumoasă femeie a momentului a pierdut pe cineva drag și apropiat.

Nu e destul că e în doliu, Mădălina Ghenea are acum probleme mari și cu fostul. Se pare că se va ajunge în instanță, după cum s-a exprimat Matei Stratan, căci despre omul de afaceri ieșean este vorba.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan devenit părinții Charlottei în primăvara anului 2017, după mai puțin de un an de relație. Dragostea a fost mare între ei, iar Mădălina a rămas însărcinată la câteva luni după ce l-a cunoscut.

Dragostea mare dintre Matei Stratan și Mădălina Ghenea a durat aproximativ un an

Frumoși erau, păreau îndrăgostiți până peste cap și aveau planuri de nuntă. Totodată, după nașterea micuței, cei doi nu au reușit să treacă peste „nepotrivirea de caracter” și s-au despărțit. La scurt timp, Mădălina și-a luat fiica și s-a mutat înapoi la Milano, alături de mama sa, pentru a-și continua cariera de model și actriță. Pe Charlotte o iubește nespus. O învață tot ce știe. Fetița crește poliglotă, educată și fericită.

Mădălina Ghenea are probleme mari și cu fostul

Însă Matei Stratan pare, dintr-o dată, nefericit cu situația fiicei sale, și anume cu faptul că nu o poate duce la el acasă în România când vrea el.

Tânărul care acum câțiva ani cocheta cu Andreea Raicu și cu cinematografia, iar acum se iubește cu Iana Budeanu, fiica unui milionar, susține că e deranjat de faptul că nu își poate lua fetița în țară și că e pregătit să meargă în instanță să tranșeze aspectul, dacă Mădălina nu se va înțelege cu el.

Matei Stratan și Mădălina Ghenea nu s-au înțeles cu privire la vizitele fiicei lor în România

Charlotte locuiește cu mama și bunica maternă în Milano. Tatăl ei trebuie să meargă în Italia pentru a o vedea, întrucât Mădălina nu și-a dat încă acordul pentru ca Charlotte să părăsească țara de domiciliu și să meargă, singură, la familia din România. La mai bine de șapte ani de când au pus capăt poveștii lor de dragoste, Mădălina Ghenea și Matei Stratan nu au ajuns la un acord care să mulțumească și familia paternă, privind programul fiicei lor.

„Situația a rămas aceeași, merg în Italia să o văd. Si părinții mei la fel, mama a fost recent. Sunt de acord că poate ar trebui să fac demersuri legale, atâta timp cât nu se ajunge la o înțelegere amiabilă. Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta. Dar sper că totul va fi bine, că în viitorul apropiat ne vom pune de acord”, a declarat Matei Stratan, pentru cancan.ro.

Cât plătește Stratan pensie alimentară

Dezvăluirea rușinoasă pentru Stratan a venit chiar de la Mădălina Ghenea, acum un an, după ce actrița s-a enervat când a citit un articol din presa românească unde se suținea că fostul ei partener i-ar fi cumpărat un apartament în Italia pentru fiica lor.

Nu a uitat de unde a plecat.
Charlotte primește 1500 de euro pensie alimentară de la bogatul ei tată

„Minciuni!, a răbufnit Mădălina Ghenea. Iar aberați! Nu am primit absolut nimic de la nimeni, plătesc singură chiria la Milano, nu plătește nimeni pentru mine. Charlotte primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei!”, a dezvăluit ea.

Totodată, e adevărat că Mădălina evită să discute direct cu Matei Stratan și comunică direct cu părinții lui. Nu a rămas în relații foarte apropiate nici cu aceștia, refuzându-le solicitările de a o lăsa pe Charlotte să-și petreacă vacanțele la ei, în România. Actrița le-a spus, potrivit unor surse demne de încredere, că dacă vor să petreacă timp cu micuța, o pot face în Italia, zborul cu avionul fiind de doar o oră și un pic.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre