Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna, ipostază total neașteptată, în public. Imaginile care au cucerit internetul

Madonna, ipostază total neașteptată, în public. Imaginile care au cucerit internetul
Vedetele între ele merg unele la concertele altora. V-ați gândit la asta? Madonna a ajuns la un astfel de show, spre șocul oamenilor din public care au avut șansa să aibă locuri în apropierea ei.

Madonna și-a dus fiicele la concertul lui Beyoncé și a felicitat-o pe artistă, seara trecută, pentru prestația sa. Artista din noua generație i-a adus un omagiu la scenă deschisă Reginei muzicii pop. Apoi divele s-au reunit în backstage, alături de fiicele Madonnei și de fiica lui Beyoncé. Adevărul e că nimeni nu se aștepta să o vadă pe Madonna în public la un concert. Vedeta a venit împreună cu cele trei fiice ale sale adoptate. Și toate s-au bucurat de show-iul din  din East Rutherford, New Jersey.

Madonna nu a primit doar un omagiu în timpul spectacolului Renaissance World Tour. Beyoncé a invitat-o pe vedetă în culise, iar Madonna a împărtășit instantanee pe Instagram Story, care au dovedit că seara a fost o mare excursie în familie. In Style relatează că Madonna a împărtășit câteva imagini din în care apare și fiica lui Beyoncé și Jay-Z, Rumi.

Madonna a distribuit imagini cu ea alături de Beyonce și de fiicele lor

În timp ce sora ei mai mare, Blue Ivy, este o parte importantă a spectacolului, Rumi și fratele ei geamăn, Sir, nu sunt atât de dornici să fie în centrul atenției. Până la urmă, au doar 6 ani. În postarea Madonnei au fost incluși și trei dintre copiii ei, Mercy și gemenele Stella și Estere, care au 17 și, respectiv, 10 ani.

Madonna pare recuperată după problemele medicale recente

Concertul Beyoncé marchează prima ieșire publică majoră a Madonnei de când a fost spitalizată luna trecută. Ea și-a revenit între timp, evident, și a oferit un mesaj urmăritorilor săi de pe Instagram în care i-a asigurat că se simte mai bine și a oferit promisiunea că turneul său va fi reprogramat. Spectacolul, la urma urmei, trebuie să continue.

„Acum mă concentrez pe sănătatea mea și pe faptul că mă fac mai puternică și vă asigur că mă voi întoarce alături de voi cât de repede pot! Planul actual este de a reprograma etapa nord-americană a turneului și de a începe în octombrie în Europa. Nu aș putea fi mai recunoscător pentru grija și sprijinul vostru. Cu dragoste, M”, a scris ea pe 10 iulie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre