Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna și regina Camilla sunt descendente ale unui tâmplar francez. Iată cine sunt vedetele cu sânge albastru

Madonna și regina Camilla sunt descendente ale unui tâmplar francez. Iată cine sunt vedetele cu sânge albastru
Regine la Hollywood, câteva vedete iubite sunt și verișoare ale reginei Elisabeta. Lui Beyonce îi curge sânge albastru prin vene, dar nu doar ei...

Regina Beyonce e înrudită cu o regină reală. Și probabil că și pentru divă a fost șocant atunci când s-a descoperit, dar acum se mândrește cu acest lucru. Potrivit informațiilor oferite de CBS News, Beyonce și regretata regină Elisabeta a II-a sunt verișoare de gradul 25, strămoșul lor comun fiind Henry al II-lea. Tot înrudită cu regina Elisabeta este și Angelina Jolie, care este verișoară de gradul 26 cu cel Suveranul care a domnit cel mai mult din istoria Marii Britanii.

Și Madonna se trage din familia regală

Potrivit informațiilor oferite de bbc.com, Madonna ar putea fi descrisă cu ușurință ca fiind „regală americană”. Așa va înțelege toată lumea de ce are pretenții atât de mari… Regina muzicii pop și actuala regină a Angliei, Camilla, sunt ambele descendente ale aceluiași tâmplar francez. Acest lucru este conform unei arhive de înregistrări care a fost publicată de site-ul ancestry.co.uk.

Regina Elisabeta și cebrele sale verișoare. Sursă foto: Hello magazine

Madonna și Camilla își pot urmări istoria până la un bărbat pe nume Zacharie Cloutier, ceea ce le face să fie verișoare de gradul 10. „Faptul că Madonna și Camilla sunt înrudite, oricât de îndepărtate ar fi, evidențiază natura cu adevărat imprevizibilă și amuzantă a cercetării istoriei familiei”, susține purtătorul de cuvânt al ancestry.co.uk, Simon Harper.

Michael Douglas, văr de gradul 19 tot cu regina Elisabeta

Dar rudele nu se opresc aici. O altă actrițe cu regina Elisabeta este și Hillary Duff, fiind verișoară de gradul 18, dar și actorul Michael Douglas. Starul este văr de-al 19-lea cu îndrăgita Suverană. În ceea ce o privește pe Celine Dion aceasta e înrudită cu regina Camilla, iar Kate Middleton, spun sursele ar fi verișoara controversatei moderatoare americane Ellen DeGeneres.

Actorul Bob Odenkirk este vărul regelui Charles. Sursă foto: The New Yorker

Actorul Bob Odenkirk este vărul regelui Charles

Cel mai recent care a ajuns la știri pentru legăturile sale regale neașteptate este actorul Bob Odenkirk. Actorul din „Better Call Saul” este vărul de gradul 11 al regelui Charles. Această veste a fost dezvăluită în timpul unui episod recent al emisiunii „Finding Your Roots”, un program PBS prezentat de Henry Louis Gates Jr., educator la Harvard.

La fel ca în emisiunea „Who Do You Think You Are” de la BBC One, invitații celebri ai serialului își explorează strămoșii și sunt adesea surprinși în direct, așa cum a fost cazul lui Odenkirk. „Este o nebunie. Dar eu sunt american, nu sunt monarhist. Nu cred în așa ceva. Știi, am impresia că este un pic sucit. Înțeleg de ce societatea s-a construit în jurul monarhilor și al liderilor, iar aceștia s-au transmis din generație în generație”, a spus vedeta, la aflarea veștii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre