Simona Ionescu / Redactor Șef

Maestrul Nicolae Botgros și-a strigat indignarea pe rețelele sociale. „Trebuie de fiecare dată să mă rog…”

Maestrul Nicolae Botgros și-a strigat indignarea pe rețelele sociale. „Trebuie de fiecare dată să mă rog…”
Cunoscut și iubit de întreaga lume, maestrul Nicolae Botgros a trecut prin momente neplăcute. Pentru că n-a mai suportat, dirijorul a spus totul pe rețelele de socializare.

Să fii artist uneori nu-ți ajută la nimic, iar Nicolae Botgros a înțeles acest lucru recent. Celebrul dirijor al Orchestrei Lăutarii a explicat pe rețelele de socializare prin ce moment jenant a trecut.

„Mă rog de vameși să mă lase să trec frontiera”

Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii din Chișinău le-a spus fanilor săi că după un concert cu adevărat extraordinar pe care l-a avut în București, a stat la vamă două ore fără ca nimeni să îi bage în seamă. Artistul a fost pur și simplu revoltat și susține că nu de același tratament au parte și diplomații.

În plus, maestrul susține că s-a săturat ca de fiecare dată „să mă rog de vameși să mă lase să trec frontiera”. Nicolae Botgros nu a specificat însă la care vamă a avut parte de un asemenea moment care i-a lăsat un gust amar.

„Cum să mai crezi că suntem cineva în lumea asta, dacă nu ne ia în seamă nimeni?”

Nicolae Botgros, supărat pe vameși

„Am ajuns unde am ajuns. Orchestra Națională „Lăutarii”, lăudată de toți cetățenii, de toți diplomații, demnitarii de la noi, cât și din partea cealaltă de Prut. Recent, venind de la un mare concert de la București, succes de nu mai încape în noi și stăm la vamă de 2 ore și ceva fără să ne întrebe cineva, măcar un cuvânt.

Cum să mai crezi că suntem cineva în lumea asta, dacă nu ne ia în seamă nimeni? Și asta nu e prima oară. De multe ori suntem ajutați, mai bine spus, noi ne rugăm de cineva să ne ajute, dar așa nu se mai poate…

„Spuneți-mi, vă rog, ce-ar mai trebui să facem noi, ca să ajungem și noi diplomați”

Noi avem de lucrat foarte mult peste Prut și avem deja probleme mari, că nu se mai poate de răbdat. Eu trebuie de fiecare dată să mă rog pentru a trece frontiera, la diferiți vameși, polițiști de frontieră. Spuneți-mi vă rog ce-ar mai trebui să facem noi ca să ajungem și noi diplomați. Că nu cred că vreun diplomat poate face ce facem noi la ora actuală. Îmi cer scuze dacă am jignit pe cineva”, a scris Nicolae Botgros pe contul său de socialziare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre