Simona Ionescu / Redactor Șef

Mai e puțin! Ce punem în ghetuțe de Moș Nicolae, iată câteva idei pe care merită să le luați în seamă

Mai e puțin! Ce punem în ghetuțe de Moș Nicolae, iată câteva idei pe care merită să le luați în seamă
Au mai rămas doar câteva zile până când Moș Nicolae urmează să ne umple ghetuțele cu cadouri. Oare știți ce să cumpărați pentru cei dragi?

Din cele mai vechi timpuri, Moș Nicolae vine cu daruri pentru cei mici și cei mari. Dacă pe vremuri vorbeam doar de dulciuri și fructe, acum situația s-a schimbat.

Ce punem în ghetuțe de Moș Nicolae. Iată câteva idei pe care merită să le luați în seamă

Dacă e vorba să le faceți daruri celor mici, încercați, pe lângă dulciuri care trebuie să fie nelipsite din ghetuțele acestora și daruri amuzante. Dacă e vorba de o fetiță puteți opta și pentru gentuțe cu cu accesorii pentru frumusețe, pe care și le-ar dori orice micuță. Sau, ce spuneți, de o pușculiță în diferite forme, în care să se strângă economiile?

Voucher de cumpărături pentru iubită

În fruntea cadourilor pentru iubită, ciocolata e mereu la înălțime. Pe de altă parte, oricine se bucură pentru un set de manichiură, de exemplu, un portofel senzațional, în care neapărat să puneți o sumă mica de bani, sau chiar o cutie de bijuterii lucrată manual. De evitat ar fi bijuteriile, dacă nu cunoașteți gustul doamnei. Cel mai practice ar fi însă un voucher de cumpărături, pentru că fiecare știe cel mai bine ce produs îi lipsește.

Gadget-uri pentru domni

În ceea ce îi privește pe domni, aceștia se vor bucura cel mai mult dacă Moș Nicolae le va pune în ghetuțe un gadget, sau un desfăcător amuzant de sticle, o curea din piele. Puteți alege însă și niște butoni personalizați sau un set de îngrijire a bărbii.

Ce cumpărăm părinților sau socrilor

Nici părinții și nici socrii nu vor fi uitați de Moș Nicolae. Mamei sigur i-ar plăcea o decorațiune sau un set de tacâmuri. Sau, de ce nu, un aparat pentru bucătărie la care a râvnit în ultima perioadă. Și nu ar strica nici un album foto de ultimă generație. Pentru că va fi cea mai fericită să păstreze în acel loc fotografiile cu cei dragi sufletului.

Pentru tați și socri, Moș Nicolae ar putea aduce o cutie din cele mai bune trabucuri, o băutură fină, un pulover sau cămașa pe care au văzut-o într-un magazine de lux și li s-a părut prea scumpă. Moș Nicolae vine odată pe an și adoră să fie darnic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre