Simona Ionescu / Redactor Șef

Băiatul Clejanilor vrea să fie mai tare ca Dorian Popa. Fulgy îi compune o piesă câinelui său

Băiatul Clejanilor vrea să fie mai tare ca Dorian Popa. Fulgy îi compune o piesă câinelui său
A renăscut ca pasărea Phoenix și e pus pe fapte mari. Fulgy vrea să fie un vlogger mai bun ca Dorian Popa și a luat prima decizie.

Viorica și Ioniță din Clejani au de ce să fie mândri. Fiul lor, Fulgy e mai decis ca niciodată să facă ceva cu viața lui. S-a hotărât să facă o melodie pentru câinele său, Cash.

Băiatul Clejanilor vrea să fie mai tare ca Dorian Popa. Fulgy îi compune o piesă câinelui său

Dorian Popa și Chelutzu vor rămâne în urmă, pentru că se apropie în forță Fulgy. Acesta a mărturisit că vrea să rupă gura lumii cu proiectele sale, iar pentru început va compune o melodie pentru câinele său, Cash. În altă ordine de idei, el a început să fie nelipsit de la sală, pentru că are nevoie să fie apreciat și mai mult de fete.

„Jur că vreau să îi fac competiție lui Dorian Popa pentru că și eu merg la sală”

„Vreau să fac ca Dorian și o să îi scot și o piesă lui Cash, cățelul meu. O să îl rupă pe Chelutzu. Jur că vreau să îi fac competiție lui Dorian Popa pentru că și eu merg la sală. Și eu am activități toată ziua și toată noaptea, mai și cânt, mă mai și distrez, le fac pe toate, filmez non-stop. Nu vreau să îi fac concurență, am spus-o la modul prietenesc.”, a afirmat Fulgy pentru Antena Stars.

Mai pregătit ca niciodată pentru căsătorie

Și tot Fulgy vrea să intre în categoria oamenilor căsătoriți și a anunțat că e mai pregătit ca niciodată să se însoare. Tânărul a spus că își va cere iubita de soție, dacă videoclipul postat pe TikTok va atinge 5 milioane de vizualizări.

„Ca de obicei orice fac eu dă lumea peste cap. Pentru că sunt o persoană autentică, spun lucrurilor pe nume, pe față și sunt foarte original ca mama mea. Și nu interpretez vreun rol sau joc vreo farsă sau am o strategie.

Pur și simplu, am început să îmi arăt viața mea. Și am zis că dacă strâng la videoclipul ală de pe TikTok 5 milioane de inimioare, mă însor cu ea. Jur! Sincer, e un challenge în primul rând și în al doilea rând ce să vă spun despre ea, este o fată super de treabă, super drăguță, la locul ei.

Dacă ar fi să o arăt și să spun mai multe, cu siguranță o veți vedea în vlog-urile ce urmează, la mine, pe Youtube. Azi ne-am cunoscut, la prima vedere ne-am înțeles foarte bine. Și am decis amândoi să începem un drum în viață, să fim împreună, să avem o relație de prietenie și sper să fie totul ok și frumos.”, a mai declarat fiul Clejanilor pentru Antena Stars.

Sursă foto: viva.ro, cancan.ro

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre