Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama Deliei a ajuns, în plină pandemie, pe patul de spital. Operația Ginei Matache era o urgență

Mama Deliei a ajuns, în plină pandemie, pe patul de spital. Operația Ginei Matache era o urgență
Rețelele de socializare ne ajută să anunțăm cu ușurință noutățile din viața noastră. Mama Deliei Matache, Gina Matache, și-a pus urmăritorii din online la curent cu actualitățile ei. Mama cântăreței se confruntă cu probleme de sănătate și momentan se află la spital.

Gina Matache a suferit o intervenție chirurgicală și se află internată la spital, pentru recuperare. Mama Deliei Matache a postat o imagine pe Facebook în care și-a anunțat urmăritorii despre problemele pe care le avea. Ea a declarat că a fost vorba despre o operație la glanda tiroidă.

„Ce să pățesc? Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă de tiroidă. M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez, m-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor, așa că…, a declarat Gina Matache, pentru Antena Stars.

Gina Matache le-a mulțumit medicilor pentru profesionalism

Mama cântăreței se simte bine acum, după ce a ieșit din operație și le mulțumește doctorilor pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

„Nu se mai putea amâna această intervenție. Acum mă simt foarte bine. Nu am ce să zic, sunt niște oameni… să le dea Dumnezeu sănătate. În sfârșit, avem și noi niște medici ca lumea. Cel puțin aici, nu știu cum or fi în altă parte. Aici, de la portar până la ultima infirmieră e exemplar tot. Am avut noroc, nici măcar la operație nu am simțit durere, nu am simțit nimic. Mâine mă vor externa. În principiu, nu am voie să fac multe, dar să vedem cât voi putea eu să respect. Nu stau prea bine la capitolul ăsta, mă cam aventurez. Sper să mă potolesc și eu. Nu sunt aia care să stea în pat. Nu mă duc la nepoți, că dacă mă duc la nepoți sigur îi iau în brațe, mai fac eu vreo nefăcută”, a adăugat ea.

Mama Deliei a spus că problemele ei cu glanda tiroidă au început pe la 30 de ani. Acum, Gina Matache așteaptă rezultatele anatomiei patologice și se declară încrezătoare că totul va fi bine.

Pentru cei care nu știu, mama Deliei este artistă și cântă muzică populară. Într-o emisiune de „bucătăreală” a lui Mircea Dinescu, Gina Matache a uimit cu frumusețea și vocea sa.

Coronavirusul decapitează și un partid. „Aveți grijă de voi!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre