Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama Laurei Cosoi stă și acum cu gura pe artistă. Ce nu suportă femeie care i-a dat viață

Mama Laurei Cosoi stă și acum cu gura pe artistă. Ce nu suportă femeie care i-a dat viață
E o femeie fericită și împlinită, dar în sufletul Laurei Cosoi există o durere care nu se va vindeca niciodată.

Când vine vorba de familie, Laura Cosoi ar face orice pe lume să le fie bine. Iată în ce relație este cu mama sa.

Laura Cosoi povestește cu mare dragoste despre mama sa, care i-a fost cea mai bună prietenă și așa va rămâne pentru totdeauna. Femeia care i-a dat viață și sora sa, Alina, sunt oamenii pe umerii cărora plânge artista, cărora le cere sfaturi și care o ridică întotdeauna când e la pământ.

„Ea a fost antrenoarea mea și a fost la competiții”

„O, mama… Mama a fost cea mai bună prietenă a mea. Când eram mici, ne era foarte dor de ea, când plecam în Ardeal și stăteam câteva săptămâni îmi amintesc că tot timpul plângeam după ea. Atât eu, cât și Alina eram super atașate.

Laura Cosoi are mare grijă de imaginea sa

Apoi, a fost alături de mine în toată perioada sportului de performanță, pentru că ea a fost antrenoarea mea și a fost la competiții. Făceam foarte multe cu mama, marea majoritate a lucrurilor le făceam cu ea. Adică nu știu dacă aveam prieteni cât mama îmi era cea mai bună prietenă și în continuare îmi este.

„Am nevoie, apelez la ele.  În adolescență ieșeam tot timpul împreună, povesteam, deci eram toate trei ca o gașcă”

Alina și mama sunt persoanele cu care vorbesc absolut orice, în orice moment, bine, rău, orice frică, anxietate, nedumerire, ajutor. Am nevoie, apelez la ele.  În adolescență ieșeam tot timpul împreună, povesteam, deci eram toate trei ca o gașcă, și tata era separat, el avea alte preocupări, noi eram cu ale noastre.

Întotdeauna mama e foarte cochetă, foarte… Eu nu sunt așa ca ea, nici pe departe, eu sunt mai pe natural, ies nemachiată din casă”, a povestit Laura pentru Fanatik.

Laura Cosoi alături de mama, cea mai bună prietenă a sa

„Pune-ți tocuri, fă-ți așa, poartă fusta aia, fii un pic mai nu știu cum, pune-ți rochie, nu mai sta numai în pantaloni”

Mama îi dă totdeauna cele mai bune sfaturi și are grijă ca fata ei cea frumoasă să fie întotdeauna cochetă și o ceartă atunci când nu se îmbracă cu rochițe și nu-și pune pantofi cu toc. „Întotdeauna îmi atrage atenția: „Pune un rimel, dă-te cu ceva pe gură, pune-ți tocuri, fă-ți așa, poartă fusta aia, fii un pic mai nu știu cum, pune-ți rochie, nu mai sta numai în pantaloni!”.

Și acum îmi face observații de genul ăsta, că ar trebui să mă machiez sau să port rochie sau tocuri, că nu mai port tocuri. Mama întotdeauna a fost cochetă și pune accentul pe asta, i se pare că asta e treaba, cheia, dincolo de fond, că fondul e cu adevărat important.

Laura Cosoi, alături de frumoasa sa familie

„Mama e genul de prezență magnetică”

Îmi amintesc că întotdeauna o urmăream cum se machiază, cum se aranjează, cum se piaptănă în oglindă, tot ritualul ăsta al ei de îngrijire mă urmărește și astăzi. Îmi amintesc perfect și mirosul ei, și părul, și cum se dădea cu rimel, tot, fiecare deux-pièces, haină, fiecare mișcare pe care o avea.

Mama e genul de prezență magnetică, atunci când intră undeva se face liniște, toată lumea se uită spre ea, învăluie o încăpere cu prezența, ceea ce e rar, e foarte rar să întâlnești oameni care să aibă energia aceasta”, a mai explicat Laura Cosoi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre