Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama dezvăluie imagini cu scena morții fiului ei. Fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys a fost găsit decedat, în cadă

Mama dezvăluie imagini cu scena morții fiului ei. Fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys a fost găsit decedat, în cadă
La începutul lunii noiembrie, anul trecut, lumea muzicii a fost în stare de șoc la aflarea veștii. Aaron, fratele mai mic al lui Nick Carter, de la Backstreet Boys, murise în condiții suspecte. Trupul său neînsuflețit a fost găsit în casa sa, în cadă. Avea doar 34 de ani.

De atunci a urmat o anchetă. Cauza morții nu a fost dezvăluită imediat, însă s-a suspectat consumul de anumite substanțe. În final, mama sa e convinsă că fiul ei a fost omorât. Disperată, femeia cere o anchetă suplimentară asupra cauzei și a dezvăluit imagini cu scena morții iubitului ei fiu.

Aaron Carter, celebrul de mic copil

Aaron – care a fost fratele mai mic al lui Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys – a devenit celebru ca star pop la sfârșitul anilor 90. La vârsta de nouă ani, el și-a lansat primul album, „Aaron”, care s-a vândut în milioane de exemplare. Cel de-al doilea album, „Aaron’s Party (Come and Get It)” a fost triplu disc de platină, iar mai multe single-uri, inclusiv „I Want Candy”, au fost difuzate atât la Disney, cât și la Nickelodeon. De asemenea, a făcut turnee cu Backstreet Boys, precum și cu Britney Spears.

El a continuat să înregistreze albume de succes, în 2001, 2002 și 2018, când s-a scos pe ultimul. Pe lângă muzică, cântărețul pop devenit rapper a mai fost invitat într-un episod din „Lizzie McGuire” și a apărut în spectacolul „Seussical” de pe Broadway în 2001. De asemenea, a concurat în „Dancing with the Stars” în 2009, a jucat în reality show-ul „House of Carters” și a apărut în reality show-ul „Marriage Boot Camp: Family Edition”, alături de mama sa.

Celebritatea a venit la pachet cu consumul de droguri, el mergând la dezintoxicare de mai multe ori și fiind mereu deschis să discute despere această problemă a sa.

Fratele și sora au obținut ordin de restricție împotriva lui

De-a lungul anilor, cântărețul s-a confruntat și cu probleme legale și financiare. Nick Carter și sora lor au solicitat și au primit un ordin de restricție temporară împotriva fratelui mai mic Aaron, după ce starul Backstreet Boys a susținut că acesta a amenințat-o cu moartea pe soția lui însărcinată.

„Având în vedere comportamentul din ce în ce mai alarmant al lui Aaron și recentele sale mărturisiri că nutrește gânduri și intenții de a-mi ucide soția însărcinată și copilul nenăscut, nu ne-a rămas decât să luăm toate măsurile posibile pentru a ne proteja pe noi și pe familia noastră.

Îl iubim pe fratele nostru și sperăm cu adevărat că primește tratamentul adecvat de care are nevoie înainte ca el sau altcineva să pățească vreun rău”, menționa, atunci, fratele mai mare.

În aceeași perioadă, în timpul unei apariții TV, Aaron a vorbit și despre lupta lui pentru sănătatea mintală, împărtășind că are „tulburare de personalitate multiplă, schizofrenie, anxietate acută” și că este un „maniaco-depresiv”. El a mai dezvăluit că i se prescriu Xanax, Seroquel, gabapentin, hidroxizină, trazodonă și omeprazol.

Anul trecut, Carter s-a confruntat și cu procesul de custodie pentru fiul său. Bebelușul avea 11 luni în momentul morții artistului.

Cum arăta casa lui Aaron Carter după ce a fost găsit mort. Detalii ciudate

Trei ani mai târziu, Aaron carter a fost găsit mort în cadă. Biroul legistului din L.A. County a spus familiei lui Aaron că autopsia nu a găsit apă în plămâni – ceea ce înseamnă că nu s-a înecat – și îi face pe anchetatori să creadă că a murit din cauza unei supradoze. În cadrul unui interviu pentru Etonline, Gary Madatyan, unul dintre prietenii lui Aaaron Carter, care a ajuns în casa artistului în momentul morții sale, a dezvăluit ce a văzut.

„Când am ajuns acolo, casa era închisă, nu ne-a fost permis să intrăm. Poliția făcea o anchetă, iar corpul neînsuflețit al lui Carter era încă acolo. După ce au ridicat corpul, polițiștii le-au permis câtorva oameni să intre în casă. Ne-am dorit să mergem acolo, să vedem dacă sunt pete de sânge, dacă sunt sticle cu alcool sau altceva. M-am dus în dormitor, nu era nimic neobișnuit. În baie, însă, cada era plină de apă, avea o culoare gălbuie”, a mai povestit el.

De asemenea, acesta a dezvăluit că în ultima perioadă artistul slăbise mult. „Eram îngrijorați pentru el. Arăta rău. Arăta îngrozitor. Slăbise mult, nu se purta normal. Mintea lui nu mai era acolo. Am auzit că lua multe medicamente, nu neapărat droguri, ci pur și simplu era sub tratament”, a mai povestit Madatyan.

Mama lui Aaron Carter dezvăluie imagini cu „scena crimei”. Crede că fiul i-a fost ucis

Mama lui Aaron Carter crede că acesta a fost victima unei crime, nu a unei supradoze – așa că, a luat decizia dificilă de a lăsa lumea să vadă unde a murit… pentru a-și demonstra punctul de vedere, arată TMZ.com. Jane Carter a postat miercuri o serie de fotografii făcute în baia lui Aaron în ziua în care acesta a murit. Fotografiile includ cada de baie în care a fost găsit cadavrul lui Aaron, se poate vedea că apa are o nuanță verzuie.  Trupul lui Aaron a stat în cadă mai multe ore înainte ca menajera să îl descopere.

Există, de asemenea, fotografii cu prosoape pe podea și cu ceea ce pare a fi apă din cadă vărsată pe gresia din baie. Jane spune că fotografiile nu au fost făcute de forțele de ordine și că este greșit că polițiștii au permis accesul oricui în casă după ce a fost descoperit cadavrul lui Aaron înainte de a face mai întâi o anchetă completă asupra a ceea ce s-a întâmplat.

„Din cauza bolii mintale a fiului meu și a problemelor legate de medicamentele eliberate pe bază de rețetă, ei (polițiștii) au vrut doar să fie ceva ușor, pe care nu au avut timp sau înclinație să îl abordeze. (…) Există oameni care trebuie să fie trași la răspundere”. De asemenea, femeii i se pare suspect că Aaron ar fi fost scos din cadă în timp ce cineva îi făcea resuscitare cântărețului, însă prosoapele par a fi „perfect plasate”.

Sursa foto: TMZ.com, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre