Simona Ionescu / Redactor Șef

Mămica Anna Lesko l-a zăpăcit pe Culiță Sterp!

Mămica Anna Lesko l-a zăpăcit pe Culiță Sterp!
Ultimul videoclip al sexoasei Anna Lesko face ravagii.  L-a zăpăcit pe Sterp, dar a făcut praf și fanii. Aproape 5 milioane de vizualizări a strâns clipul în mai puțin de două săptămâni de la lansare, ceea ce e, categoric, un record pentru showbiz-ul românesc.

Anna Lesko știe să îți țină fanii aproape, și, așa cum a obișnuit pe rețelele sociale, nu se sfiește să își arate nurii. În ultimul clip diva pozează languros și se mișcă provocator. Greșeală de editare sau nu, într-una din scene, vedetei i se vede chiar și lenjeria intimă.

Cert este că la așa o apariție provocatoare, nu e de mirare că videoclipul oficial al piesei a ajuns la peste 4,9 milioane de vizualizări în doar câteva zile. În spatele acestui videoclip colorat și de succes, ca și al celor în care apar Florin Salam, Jador, Ruby și cam toți artiștii în vogă acum, stă producătorul Costi Ioniță.

Anna Lesko a  scris versurile melodiei

Versurile piesei care o face și mai celebră îi aparțin Annei Lesko:  ”Соѕtі dаvау, Соѕtі dаvау / Fоrtzа, Соѕtі dаvау / Соѕtі dаvау, hаіdе hаіdе. Роаrtа-mа іn lеаgаn / Те vаnd раn’ lа ѕtеlе / Маtаѕе ре ріеlе / Саntа-mа-n tасеrе / Саntа-mа-n tасеrе, dа dа. Нора, hора mаі Іvаnkо / Еа lуublуu, tе quіеrо tаntо / Еа lуublуu tеbуа Іvаn. Нора, hора mаі Іvаnkо / Eа lуublуu, tе quіеrо tаntо / Еа lуublуu tеbуа bоlvаn. (…)


Ce a putut să facă Andreea Mantea de ziua lui Mitrea

Ronaldo va fi aspru sancționat


Іа-mа, іа-mа іnса о dаtа / Еа lуublуu, tе quіеrо tаntо (…) / Nорtіlе dе vаrа / Lе ѕсrіu lаngа tіnе / Сu nuаntе dе іubіrе / Те-аѕ рісtа dіn νіѕе / Ре ѕtеlеlе рrоmіѕе, dа (…)”

Mamă singură și sexy

Culiță Sterp a fost soțul manelistei Carmen de la Sălciua. În vârstă de 41 de ani, Anna Lesko, este cântăreață și pictoriță, de origine etnică ucraineană, din Republica Moldova, stabilită în România în urma unei vizite pe care a făcut-o în țara noastră la vârsta de 17 ani. Ea este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc și e conștientă de acest lucru, exploatându-și pe durata întregii cariere, look-ul fantastic și bunul gust estetic.

Pe cât de exuberantă e  ca imagine publică, pe atât de discretă a fost cu relația sa de cuplu. După aproximativ opt ani de relație, Anna Lesko și DJ Vinnie / Adrian Neniță au încheiat-o, fără ca lumea mondenă să știe mare lucru despre viața lor. Cei doi au rămas în relații amiabile de dragul fiului lor, micul Adam.

Mamă singură și sexy, Anna Lesko a devenit incendiară pe internet. Între ultimele sale postări de ieri se remarcă o fotografie în „costumul Evei”, la cules lavandă.

Sursa foto: Instagram / Anna Lesko

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre