Simona Ionescu / Redactor Șef

Mare despărțire în showbiz. Nevasta înșelată a pus piciorul în prag: se desparte după „8 ani de minciuni și înșelăciune”

Mare despărțire în showbiz. Nevasta înșelată a pus piciorul în prag: se desparte după „8 ani de minciuni și înșelăciune”
Degeaba e talentat și a câștigat Grammy, în viața de cuplu s-a purtat execrabil. După opt ani de probleme, soția a decis să se despartă de artist.

Soția lui Ne-Yo, Crystal Smith, a anunțat duminică că se desparte de acesta din cauza Infidelității. Smith a făcut cunoscut anunțul printr-o postare pe pagina ei de Instagram, pe care ea a subtitrat: „Dumnezeu să vă binecuvânteze. 8 ani. 8 ani de minciuni și înșelăciune. 8 ani de a împărtăși, fără să știu, viața și soțul meu cu numeroase femei care își vând trupurile neprotejate… până la urmă e unul din ei!

A spune că am inima frântă și dezgustată este un eufemism. Să-mi ceri să rămân și să accept asta este o nebunie. Mentalitatea unui narcisist. Nu voi mai minți publicul sau nu voi pretinde că nu este ceva. Mă aleg pe mine, îmi aleg fericirea și sănătatea și respectul. Am câștigat 3 copii frumoși din asta și nimic altceva decât ani pierduți și dureri de inimă”, a scris soția lui Ne-Yo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crystal Smith (@itscrystalsmith)

Ea le-a cerut oamenilor să nu-i mai trimită videoclipuri cu soțul ei înstrăinat, Smith a spus: „Vă rog să nu-mi mai trimiteți videoclipuri sau informații despre cel care m-a înșelat, deoarece ceea ce face nu mai este preocuparea mea. Nu sunt o victimă. Aleg să stau în picioare cu capul sus. Dacă cineva nu te poate iubi așa cum meriți, atunci depinde de tine să te iubești. Fără ură în inimă, nu-i doresc decât tot ce e mai bun”, a continuat Crystal Smith.

Soția lui Ne-Yo se desparte de artistul premiat cu Grammy

Pe numele său Shaffer Chimere Smith, Ne-Yo este un cântăreț american câștigător al Premiului Grammy. El a compus melodia „Let Me Love You” pentru cântărețul Mario.

Deoarece melodia a avut succes la lansare în SUA a determinat o întâlnire informală între Ne-Yo și șeful casei de discuri Def Jam aceștia semnând ulterior  un contract de înregistrare.

El a devenit și mai cunoscut în urma single-ului So Sick, ce a atins poziția cu numărul 1 în SUA. De-a lungul timpului, a scris melodii pentru Beyoncé Knowles sau Rihanna.

Ne-Yo și Crystal Smith s-au căsătorit în 2016, după doi ani de relație. Ei au împreună trei copii, pe lângă cei doi pe care Ne-Yo îi are dintr-o relație anterioară. Cuplul și-a reînnoit jurămintele în aprilie 2022.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre