Simona Ionescu / Redactor Șef

Marea surpriză de la Survivor: O vedetă extrem de cunoscută a intrat în competiție

Marea surpriză de la Survivor: O vedetă extrem de cunoscută a intrat în competiție
Luptător și în viața reală, Kamara face orice e omenește posibil pentru ca fiul său să învingă maladia de care suferă de cea mai fragedă vârstă.

“Sunt aici pentru fiul meu, Leon, el este Puterea Mea! Împreună vom învinge în lupta asta pe care o ducem! Te iubesc, Leon! (…)  Dacă aș ști deja ce urmează, n-ar mai avea farmec. E ca în viață. Sunt Kamara! Mă cunoașteți din trupa Alb Negru. Am venit la Survivor pentru băiatul meu, Leon, în primă instanță. Pentru mine mai puțin“, au fost cuvintele lui Kamara, atunci când a intrat în cea mai dură competiție, Survivor România.

Kamara vroia de acum doi ani să meargă la Survivor

Potrivit surselor, Kamara și-a dorit de acum doi ani să meargă în această competiție, dar a negociat foarte mult cu producătorii. El speră din suflet că va câștigat cei 100.000 de euro, extrem de folositori pentru a-și duce băiatul la cei mai buni medici. ”În ceea ce privește operația de miotenofasciotomie, cumva din ce am reușit să fac la RXF (n.r. gala de lupte) este asigurată.

Însă, rămân lucrurile de zi cu zi care sunt mult mai scumpe decât operație în sine. Ne luptăm atât cât putem și noi. Din păcate, nu sunt suficiente evenimente, concerte pentru a face față tuturor nebuniilor, dar ici, colo mai găsim o soluție. Mai fac un concert caritabil. Posibil, cine știe, o nouă luptă.

Nu sunt deschis chiar la orice opțiune. Vreau să las un exemplu puștiului meu. Și nu, nu mă prostituez (n.r. râde)”, a dezvăluit Kamara, în urmă cu ceva timp.

Războinicii au primit-o cu brațele deschise pe Zena războinica

Odată cu Kamara a intrat în luptă și Alexandra Ciomag, care lucrează ca model și a defilat pentru designer cunoscuți, fiind aplaudată chiar și la Paris Fashion Week, dar este și make-up artist. “Numele meu este Alexandra Georgiana Ciomag, am 20 de ani, cred că sunt mezina echipei.

Am venit la Survivor ca să îmi depășesc limitele și să am parte de cea mai frumoasă experiență de viață și, de ce nu, să câștig. (…) Xena, prințesa războinică, așa cum mi se spunea când eram mică va trăi o experiență, un test, dar nu in ultimul rând o aventură de neuitat care o va face și mai puternică, evoluând, ajungând la cea mai buna versiune a sa”, a spus Alexandra Ciomag în prezentare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre