Simona Ionescu / Redactor Șef

Marele vis al lui Radu Siffredi. Cum câștigă bani iubitul surorii Deliei

Marele vis al lui Radu Siffredi. Cum câștigă bani iubitul surorii Deliei
Când toată lumea credea că are o căsnicie fericită, sora Deliei a lăsat totul în urmă, și-a luat copiii și a început o relație cu Radu Siffredi.

Sora Deliei și-a asumat întreaga relație, a divorțat, dar multă vreme relația ei cu Radu Siffredi a fost un subiect controversat, mama tinerei fiind total împotrivă.

Lucrurile s-au așezat în timp, iar cei doi au demonstrat întregii Românii că sunt un cuplu sudat, atunci când au participat la unul dintre cele mai grele show-uri, Power Couple.

„Visul meu a fost să mă fac actor”

După participarea la emisiune, s-au mai schimbat părerile despre Radu Siffredi. Acesta a mărturisit într-un moment de sinceritate că a avut un mare vis, dar din păcate, aripile i-au fost frânte. Tânărul a visat să ajungă actor, dar a fost nevoit să abandoneze după ce a suferit un accident grav la vârsta de 16 ani.

„Am terminat liceul de teatru și visul meu, de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicție. Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant”, a spus el pe contul de socializare.

Oana și Radu în Power Couple

Radu a suferit enorm, dar nu și-a pierdut niciodată speranța și astfel a răzbit în viață. În acest moment, iubitul Oanei Matache este director of picture, „adică filmez” și lucrează la o firmă în care este 50% asociat.

Cum a cunoscut-o pe sora Deliei

Oana Matache și Radu Siffredi s-au cunoscut prima dată la filmările unui videoclip și ulterior bărbatul și-a făcut curaj să discute cu sora Deliei, după ce ea l-a abordat prima. „Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. (…) Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni. La un moment dat, i-am scris eu pe social media. La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă”, a mărturisit Oana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre