Simona Ionescu / Redactor Șef

Margherita de la Clejani și-a ales deja nume de scenă. Din toamnă va fi vedetă tv

Margherita de la Clejani și-a ales deja nume de scenă. Din toamnă va fi vedetă tv
Copiii artiștilor de la Clejani au ținut în suspans, luni de zile, lumea mondenă. Iar după faptă, și răsplată, am putea zice. Că a fost sau nu efort de a atrage atenția, nu mai contează. Vor apărea la televizor.

Margherita de la Clejani și-a ales deja nume de scenă. Din toamnă ea va fi vedetă tv. Abia așteaptă. După problemele cu drogurile și condamnarea aferentă, Margherita s-a cumințit. Mama ei i-a deschis magazin de modă, unde tânăra își vinde propriile creații. Ea și mama ei, celebra Viorica de la Clejani sunt și modelele care prezintă hainele pe magazinul virtual.

Margherita de la Clejani și-a ales deja nume de scenă

Margherita de la Clejani este deja artistă. Ea a scos mai multe melodii. Ultimul clip, Rebelious, l-a lansat în urmă cu 11 luni. Precedentul, Elicopter, fusese scos cu o lună mai repede. În rest, are grijă să facă ceva ce, se pare. Știe destul de bine: să atragă atenția. Și ea și fratele ei se pricep.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar)

Dar acum Margherita are un as în mânecă. Ea chiar va apărea la tv în calitate de vedetă. Margherita de la Clejani este una dintre concurentele de la „Splash! Vedete la apă!”, emisiune care va fi difuzată pe Antena 1. În timp ce se afla la filmări, Margherita a publicat o serie de fotografii cu care a făcut furori, în care apare în sânii goi.

Margherita a ales cele mai „dezbrăcate” costume de baie

Filmările au loc la bazinul olimpic de la Bacău, iar fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a dovedit cât de lipsită de inhibiții este. Margherita de la Clejani se atrenează pentru a face față săriturilor dificile din concurs. În plus, ea a ales să poarte costume de baie care lasă aproape tot la vedere. Ba chiar, unul nu-i acoperă deloc sânii. Fiica Clejanilor și-a acoperit sfârcurile cu plasturi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar)

În mai multe imagini de la filmările pentru emisiunea care va fi difuzată din toamnă, Margherita a vrut să le arate fanilor ei cât de mult se distrează ea. În imaginile publicate de Margherita de la Clejani pe Instagram mai apar și alte vedete precum fostul fotbalist Cristian Pulhac, Fachiru de la Periș, fost concurent la „Românii au Talent”, și Radu Itu, un tânăr care face pălării.

Juriul „Splash! Vedete la apă” e format din Iulia Albu, Nea Marin și Jean de la Craiova Ba chiar, solistul Jean de la Craiova este fost concurent în cadrul show-ului de la Antena 1. În ceea ce privește prezentatorii emisiunii, aceștia sunt Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor, iar coprezentatori sunt Paula Chirilă și Romică Țociu. Formatul emisiunii este următorul: săptămânal, concurenții se vor antrena alături de sportivi și instructori iscusiți, pentru a-și învinge temerile.

Sursa foto: Instagram

Povestea “Casei cu stafii”. Nimeni nu o vrea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre